Elveda Dostlar

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışabildiğin kadar, elinden gelebildiği kadar çalışmaya bak ilerde çalıştığın kadar yerde olabilceksin ona göre düşün.

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha tanımıyorum seni fakat aqladım .p neyse 8.sınıf zor bea,7 ve 6 teog puanını da etkilio sölim

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende 7. sınıftayım , günde 9 saat pc başındayım ama 1. dönem ortalamam 90 :( Bilgisayarı bırakmana hiç gerek yok :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Kendine iyi bak. (TEOG sistemi nasıl tam olarak bilmiyorum, buradan çıkardığım kadarıyla birkaç yılı kapsayan konuları son sene sınavda soruyorlar. Gözünde çok fazla büyütmene de gerek yok aslında. Haftaiçi derslerine ağırlık ver, haftasonları da bilgisayarda -aşırıya kaçmadan- takılmana devam et bence, zamanında uyguladım ve sınavdan da iyi bir puan aldım.)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendine iyi bak. (TEOG sistemi nasıl tam olarak bilmiyorum, buradan çıkardığım kadarıyla birkaç yılı kapsayan konuları son sene sınavda soruyorlar. Gözünde çok fazla büyütmene de gerek yok aslında. Haftaiçi derslerine ağırlık ver, haftasonları da bilgisayarda -aşırıya kaçmadan- takılmana devam et bence, zamanında uyguladım ve sınavdan da iyi bir puan aldım.)
6. ve 7. sınıflar gereksiz sadece 8. sınıf konuları çıkıyor.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben de şunu söyleyeyim, 7. sınıfta gram ders çalışmadım. 8. sınıfta çok az çalıştım. 420 puan aldım. Pek yüksek değil ama kötü de değil. Yani iş kafada bitiyor. Çalışarak sadece desteklemiş olursun.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dersleri dinleyemiyordum sürekli eve gidip bilgisayara oturma hissi vardı, dediğim gibi bu sene ailevi sebeplerim vardı birde çok devamsızlık yaptım.
Aynı his bende de var.Hatta öylede yapıyorum.Ama nasıl oluyorsa az çalışma ile iyi notlar alabiliyorum.Sen benim gibi olmayabilirsin ama derslerde başarılı olmanın en önemli adımı dersi derste dinlemek.Çalışmak falan yalan zaten...
Seni en kısa sürede aramıza geri bekliyoruz :)

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim derslerin için forumu bırakıyorsan sorun arz etmez bir şey diyemem. Hayatında başarılar. Üzülmedimde değil :(

BlueHide

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen sonraki sene TEOG'u hallet bir sonraki sene gel :D
Benim TEOG 1 yanlış bu sene