Emek Sunucu Acacagım Gir İceri ;

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim çok güzel bir projem var ama tutmayacagından lapisde koyuyorum ama lapis olması pekde etkilemiyor sunucu ticaretini vb. protection lu itemler hiçbir işe yaramıyor sunucumda.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Reklamı iyi yapılırsa tutar[DOUBLEPOST=1420332005,1420331468][/DOUBLEPOST]Bir de lapisin 6000 tanesini 0.00000001 Oyun parasına ayarlayanlar vardı :D

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Türkiyede Sunucu Anlayışı Böyle Malesef Lapissiz Sunucularda Oynayan Hep Olmuyor Anti Lapis Diyenlerde Lapisli Sunucuda Oynuyor
Şu Zamanlarda KitPvp - TeamPvp Gibi Sunucular Pek Tutmuyor Nedendir Bilmem Tutsa Bile Vip Satışı Yapamıyorlar
Eskiden HungerGames Bu Kadar Yaygın Değilken Milllt KitPvp - TF2 Gibi Sunucular Açılması İçin Uğraşırdı Konu Açarlardı Sunucu Yok Diye Bir Sunucu Açılsın Sv Dolardı Ama Şimdi Çok Fazla Değişti
Devir " Eğer Para Kazanmak İstiyorsan Açbir Lapisli Sunucu Doldur Oyuna Editleri OP Vipleri Doldur Cebini " Devri Oldu
Şu Devirde Ne Eskiden Olduğu Gibi Survival Nede Faction Un Zevki Var

Şahsen Bir SkyBlock Sunucuyu Hiçbir Sunucuya Değişmem Tabi Herkes Benimle Aynı Fikirde Değil ..
Bunu Tercih Etmemim En Belirgin Sebebi Survivalde Olduğu Gibi O Hileyi Açıp Oyuna Başlar Başlamaz Stacklarca Elmas Bulup Üstünlük Taslayacak İnsan Olmaması Ve Bir Şeyi Elde Etmek İçin Onu Araman Değil Onu Alabileceğin Şeyi Araman Vb...
Skyblock ve survival :D ah o günler

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Forumda lapisli serverlerin konularına lapis olmasaydı oynardım diyenler lapissiz server görünce oynamıyorlar...Ayrıca ben süper textureli silahlı serverde lapis diye ağlıyan insanlar gördükten sonra umudumu kaybettim...Sunucu görev yaparak silah kazanmayı amaçlamıştı ama oyuncular lapis olmadığı için oynamadı...halen düşünüyorum lapis ile silahlı serverin ne alakası var.Bide sürekli lapiste kasılıp topladıkları para ve itemleri server kapanana kadar kullanmayan kişiler tanıyorum.reel'de bazı arkadaşlarım minecraftı lapis kazmak sanıyor aaaaa bak en iyi lapis ben kazıyorum :D neyse çok konuştum

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Kendi pluginini yapan sunucular tutuyor (Plugin iyi ise)
Demek istediğim hazır sunucu olmayanlar tutuyor

YKemal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Lapis konusu açılmışken söyliyim,Lapisi yüksek veya alçak bi fiyattan satmak önemli değil.Lapisin temel özelliği verdiği XP değeridir zaten.Hele bide markette ucuza stacklarca item satılıosa tamam iş bitti.5 dk lapis kas p4 elmas set çık ormana adam öldür öldür sonra sen öl gir lapise 5 dk sonra gene p4 bu döngü böyle gidiyo bence bunun adı [Emek Kit Pvp] olsa daha mantıklı.Çünkü faction anlayısını tamamen baska bi yöne atio.