Emrah4434 Hunger Games V2.0[1.7.2] Plugin Paketi[Güncelleme V3.0]

Hub server paketini güncellensin mi/Minigames paketi yapıyım mı/Bungeecord paketini paylasıyım mı?

• Kullanılan toplam oy
    183

EmreAwesome

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Emraha PermissionsEx i Ben Tavsiye Ettim Ve Kendisi De Gördü Ne Kadar İyi Ve Kolay Kullanımı Olduğunu :)
Bencede GroupManager'ı Bırakıp PermissionsEx e Geçmelesisin Eğer Link İstiyorsan Tanıtım Linkimi + İndirme Linkini Aşşağıdan Yazacağım...
PermissionsEx Rehber

NOT : Link Paylaştığım için Uyaracak Yetkililere Söylüyorum @emrah4434 ile Anlaşmalıyız. Herhangi Bir Sorun Olmaz Herhalde ?
Teşekkürler Deneyeceğim...[DOUBLEPOST=1404587022,1404586907][/DOUBLEPOST]Abi sizden bir şey daha istiyeceğim emrah abinin hunger games plugin paketine göre ayarlısını atarmısınız.. :D fazla uğraşmayı sevmiyomda.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emraha PermissionsEx i Ben Tavsiye Ettim Ve Kendisi De Gördü Ne Kadar İyi Ve Kolay Kullanımı Olduğunu :)
Bencede GroupManager'ı Bırakıp PermissionsEx e Geçmelesisin Eğer Link İstiyorsan Tanıtım Linkimi + İndirme Linkini Aşşağıdan Yazacağım...
PermissionsEx Rehber

NOT : Link Paylaştığım için Uyaracak Yetkililere Söylüyorum @emrah4434 ile Anlaşmalıyız. Herhangi Bir Sorun Olmaz Herhalde ?
hiçbir anlaşmamız yok.
Birde ben permissionsex kullanmıyorum senin tavsiyelerini takmıyorum.
[DOUBLEPOST=1404587906,1404587770][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler Deneyeceğim...[DOUBLEPOST=1404587022,1404586907][/DOUBLEPOST]Abi sizden bir şey daha istiyeceğim emrah abinin hunger games plugin paketine göre ayarlısını atarmısınız.. :D fazla uğraşmayı sevmiyomda.
Birazda uğraş yani o kadar paketi veriyoruz :D

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir anlaşmamız yok.
Birde ben permissionsex kullanmıyorum senin tavsiyelerini takmıyorum.
[DOUBLEPOST=1404587906,1404587770][/DOUBLEPOST]
Birazda uğraş yani o kadar paketi veriyoruz :D
@emrah4434 herneyse demek böyle olmuşuz ha? kendin demiştin iyi hatırla permissionsex atarmısın hazır ayarlı diye ?
skype da ayrısın burda ayrı ne diyeyim....

Son düzenleme:

EmreAwesome

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D[DOUBLEPOST=1404595235,1404595199][/DOUBLEPOST]Yav 2 saattir şu serverle uğraşıyom sıkıldım beh

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ara Sıra Ufak Tefek Sorunlar Elbet Çıkıyor.
Aslında Çıkmazsa bu durum anormalleşir.
Sonuçta ikimizde insanız ve her insanın farklı düşünceleri bulunuyor..

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana Kitapdan NORMAL KIT zumrutten OZEL KIT secebılme hakkı olan ve ozel kıtlerın ıcınde PASTACI KELEBEK FLASH VB olan plugın paketı lazım arıyorum ama bulamıyorum bır turlu

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
HUB ve BungeeCord paketi ha ? Aynı olan şeyi ve sunucudan sunucuya çok değişen şeyler. GARİP.