En Ama En İyi Ekran Kartı Söyleyinn Ve Linkini Verin.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Nvidia is konusunda gorsel kalite saglar performans degil. Onu alacagina gtx 960 almayi yeglemelisin bence

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
R9 290x Kullanıyorum, memnunum. Aslında daha önce Crossfire şeklinde kullanıyorum fakat 2 tane 290x fazla enerji yediğinden artık 1 tanesini kullanıyorum. Tüm oyunları ultrada açabiliyor sorun yok.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kendi araştırdığım ekran kartıyla GTA 5 Oynayış Videosu

[DOUBLEPOST=1430552600,1430526064][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Peki Bu Olurmu KadirBerk. ? Güzelmidir Bu Ekran Kartı ?
O kart gtx 960 dan 60watt daha gazla tuketiyor ve oyun performansi gtx 960 dan bir nebze daha dusuk. Tekrar dusun derim. Dusuk guc tuketimi ve performans istiyorsan nvidia 900 serisini tercih etmelisin.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kart gtx 960 dan 60watt daha gazla tuketiyor ve oyun performansi gtx 960 dan bir nebze daha dusuk. Tekrar dusun derim. Dusuk guc tuketimi ve performans istiyorsan nvidia 900 serisini tercih etmelisin.
Eminmisin janim 280x oyun performansı olarak 960 dan daha yüksek :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eminmisin janim 280x oyun performansı olarak 960 dan daha yüksek :(
Hms ne zamandan beri. Ben digitalfoundry testlerine dayanarak soyluyurum canim. O kanaldaki testler yaniltici...

Eger guc tuketimine takiliyorsan gtx 980 alabilirsin o gosterdiginden 10 watt daha az tuketiyor ve 900 serisinin en performansli karti. Oyunlari 4k dsr ile oynamazsan ( veya 4k monitor )performanstan memnun kalmayacagini belirtmek isterim.

Son düzenleme:

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstediğinin testlere bak 280x oyun performansı olarak daha iyi :(
sanırım bu gözüme çarptı
[DOUBLEPOST=1430564100,1430564033][/DOUBLEPOST]
Hms ne zamandan beri. Ben digitalfoundry testlerine dayanarak soyluyurum canim. O kanaldaki testler yaniltici...

Eger guc tuketimine takiliyorsan gtx 980 alabilirsin o gosterdiginden 10 watt daha az tuketiyor ve 900 serisinin en performansli karti. Oyunlari 4k dsr ile oynamazsan ( veya 4k monitor )performanstan memnun kalmayacagini belirtmek isterim.
KadirBerk yardımın için teşekkürler bu arada güç tüketimine takılmıyorum :) Ama Sen Çok YardımSeversin Bu Yardımın İçin Çok Saol. Quaris sanada.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
sanırım bu gözüme çarptı
[DOUBLEPOST=1430564100,1430564033][/DOUBLEPOST]
KadirBerk yardımın için teşekkürler bu arada güç tüketimine takılmıyorum :) Ama Sen Çok YardımSeversin Bu Yardımın İçin Çok Saol. Quaris sanada.
En iyi ekran kartını mı istiyorsun ? Amd 300 serisini bekle. Tabii söylediğin gibi güç tüketimine takılmıyorsan...

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasa'da kontrol panellerine bağlı olan bilgisayarlar :(*

Sent from my iPhone using Tapatalk