En iyi dövüş sanatı hangisidir?

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 13 yaşındayım ve yaz tatilinin bitiminde bir dövüş sporuna gitmek istiyorum. Jeet kune do veya wing tsuna giderdim ama manisa da oturduğum için varmıdır bilmem. Ailem spor olsun diye gönderse de ben gerçekten öğrenmek istiyorum. Farzedin sokaktasınız bi çocuk üstünüze doğru geliyor veya dibinizde. O an kendimi savunmam için en çok işe yarayan spor hangisidir? Kareteye 1 ay filan gitmiştim ama oradaki hareketleri şu sokakta yapsak hiçbir işe yaramaz gibi geliyor. Kavgadan çok, daha da utandırır insanı onlar. O yüzden karete pek istemiyorum. Ama demiştim daha sarı kuşağa gitmeden bıraktım ileride doğru düzgün hareketler gösteriliyorsa giderim tekrar. Ve bu sefer devam ettiricem. Manisa da bildiğim taekwondo judo ve karete var. Başka varsa onları da söyleyip öneride bulunursanız sevinirim.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Profesyonel dövüş sanatını en iyi şekilde öğrenen kişi, insan sayısı ne kadar fazla olursa olsun hiçbir zaman bir insan tarafından dövülemez.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kick box var arkadaşın dediği gibi. Ben 1,2 ay gitmiştim kick box'a gayet eğlenceli ve güçlendiriyor seni fakat hergün eve terli geliyorsun duş alıyorsun :/
Peki kickbox mu dersiniz judo mu taekwondo mu?
Bulundurdum bizim arkadaş var kırmızı siyah çocuğa daldım dönerek tekme attı hem kızları etkilersın hem döversin

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kickbox manisa da varmı
M büyük olacak Manisa'da kickbox var galiba ama yerini tam bilmiyorum, eski garajın orada karete kursu var veya çarşıda kickbox mu? karate mi? ne öğrettiğini anlayamadığım bir kurs yeri var. Sekiz şeklinde havuz var ya (Sekizli havuzu) o civarlarda.

Bu arada savunma istiyorsan Wing Chun öğrenmelisin çok iyi spor dalı. Ancak bildiğim kadarıyla buralarda yok.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler manisa da olan en iyi savunma sporlarından taekwondo judo ve kickbox arasında kaldım. Taekwondo çok havalı geliyor ama kendini savunmada judo daha iyi diyorlar. Videoda adamın yaptığı diğerine sarılıp onu yere düşürmekti. Bundan başka hiçbir şey yokmu?