Cuaresma45
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Judoda uçan tekmeJudo.
Hatırlıyorum eskiden 4. sınıftayken bi kız vardı judoya giden bigün bizim bi çocuk ona çarptı arkasına bakmadan uçan tekme attı ._.
Judoda uçan tekmeJudo.
Hatırlıyorum eskiden 4. sınıftayken bi kız vardı judoya giden bigün bizim bi çocuk ona çarptı arkasına bakmadan uçan tekme attı ._.
Çok iyi biliyorsun gibi konuştun be abey .-.Ben Muay Thaiyi Öneriyorum Tabikide.
Bence En iyi Dövüş Sanatı Muay Thai. Muay thaiyi 1 hafta içinde öğrenirsem reymisteryoyu bile yenerim ^.^:3
Muay thainin en iyi şeyi her şey var. Dirsek dahil. İşte bu sebeple karşındaki Yuri Boykayı bile yenersin
Muay Thai Manisa'da var benim arkadaşım gitti Muay Thai'ye şu an tam yerini bilmiyorum ancak istersen araştırırım.Muay thai de iyidir. Ama manisa da yok ne yazık ki. Kickbox taekwondo judo karete arasından seçicem.
Araştırırsan çok iyi olur. Manisa da varsa istediğim sporların listesi şu:Muay Thai Manisa'da var benim arkadaşım gitti Muay Thai'ye şu an tam yerini bilmiyorum ancak istersen araştırırım.
En iyi savunma saldırıdır. Savunma sporu yapanlar Muay Thai yapanla falan karşılaşınca kendini savuna savuna karşısındaki yorulana kadar dayak yiyor genelde.Savunma odaklı bir dövüş sanatı önerirmisiniz?
Eğer Yapılıysa mantıklı olanı tabikide sumodur
Tamam ben bir sorayım arkadaşa şu Muay Thai neredeymiş bir de taekwondo benim bildiğim sekizli havuzu ile ulu parkın o taraflarda bir tane vardı.Araştırırsan çok iyi olur. Manisa da varsa istediğim sporların listesi şu:
1- jet kune do 2- wing tsun 3- muay thai 4- kickbox veya taekwondo 5- judo
Biri yoksa diğerine giderim.(tek 1 tanesine gidicem hepsine değil)
Muay thai yi sorman yeter. Bir de kickbox varsa onu da söyleyebilir mi. Taekwondo için gidilecek yeri biliyorum zaten.Tamam ben bir sorayım arkadaşa şu Muay Thai neredeymiş bir de taekwondo benim bildiğim sekizli havuzu ile ulu parkın o taraflarda bir tane vardı.
Fakat bu kaide Profesyonel dövüşte çürütülmüştür...En iyi savunma saldırıdır. Savunma sporu yapanlar Muay Thai yapanla falan karşılaşınca kendini savuna savuna karşısındaki yorulana kadar dayak yiyor genelde.