En iyi Notebook Markası Hangisi ?

En iyi marka ?

• Asus

Kullanılan: 3 27.3%
  • Toshiba

Kullanılan: 1 9.1%
  • Acer

• Casper

Kullanılan: 0 0.0%
  • Packard Bell

• Msi

Kullanılan: 3 27.3%
  • Apple

Kullanılan: 2 18.2%
  • Lenovo

• Dell

• Siemens

• Kullanılan toplam oy
    11
S

Switcher

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım masaüstü bilgisayar 6 - 7 yıllık dayanıyor ama değiştirmek istiyorum. Onun yerine notebook alacağım.

Notebook üniversite için iyi oluyor, zaten yeni aldığım notebookta en fazla 3 temel oyun oynarım Lol, Minecraft ve Metin2.

Yani kısacası bana çok fazla ısınmayan 1200-1500 Tl civarı uygun bir bilgisayar lazım. Onun için bir sürü marka var ve size sorayım dedim en iyi marka hangisi diye ankete katılırsanız veya yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Bu arada bildiğim kadarıyla Asus iyi bir marka galiba.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Apple zaten sana uygun değil oyun oynamak istiyorsan. Fiyatı biraz arttırıp lenovo almanı öneririm

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Casper denen rezil markayı neden seçim listesine koydun ki ?

S

Switcher

Ziyaretçi
Büyük ihtimal lenovo alıcamda çoğu paylaşımlı paylaşımsızlar ise biraz yüksek fiyat yani biraz daha beklemem gerekicek.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ACER E5-571G iyi bir seçim olucaktır. Ekran kartıda fena değil.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Asus - MSI daima liderdir lakin söylediğiniz fiyatlara bu markalar olağan dışı. En azından o fiyatlara toplama masaüstü ayarlarsanız daha çok performans alırsınız. Eğerki dizüstü olucaksa Acer, Lenovo gibi markalara yönelin.

S

Switcher

Ziyaretçi
Asus - MSI daima liderdir lakin söylediğiniz fiyatlara bu markalar olağan dışı. En azından o fiyatlara toplama masaüstü ayarlarsanız daha çok performans alırsınız. Eğerki dizüstü olucaksa Acer, Lenovo gibi markalara yönelin.
Oyun bilgisayarı için bana göre zaten en iyisi masaüstü toplama.
Ben sadece 3 oyunu kaldıracak bir dizüstü bilgisayar istedim hem biraz oyun için biraz üniversite için.
Dizüstü alacağım yukardada belirttiler bu fiyata uygun lenovo alacağım büyük ihtimal teşekkürler.

tessnanc

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
As the computer and software industry grew, the need for new applications to reduce time and effort also increased. Thus, text storage and uploading web application came into existence by the name of “Pastebin”. If the users wanted to share text snippets or codes with other users online, they would use Pastebin.
It was launched in 2002 and made it hassle-free for the users to share code blocks, formatted properly and also without disturbing the chat flow. This website was founded after being inspired by a PHP-based program for sharing codes. Back in those days, the IRC chat rooms were quite basic as compared to those of today like WhatsApp. Also, if anybody posted a 50-line code block, it disturbed the flow of other messages. This is when Pastebin sites come into action.