RedLegendary
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 1
Tesadüf?Tesadüfe bak. Daha az önce foruma girdim, mesajları kontrol ettim. Birkaç saniye sonra sen yazdın.![]()
Tesadüf?Tesadüfe bak. Daha az önce foruma girdim, mesajları kontrol ettim. Birkaç saniye sonra sen yazdın.![]()
Yoksa beni takip mi ediyorsun?Tesadüf?![]()
Duvarlarının içindeyim.Yoksa beni takip mi ediyorsun?
Geçmişte paylaştığın Minecraft sunucunla karşılaştım. Biraz bize hikayesinden bahseder misin?Duvarlarının içindeyim.
Benim sunucum değildi. Ödül benzeri bir şey için reklamını yapmış olmam lazım, tam hatırlamıyorum.Geçmişte paylaştığın Minecraft sunucunla karşılaştım. Biraz bize hikayesinden bahseder misin?
İnternette kaldırdıkların gerçekten siliniyor mu? Ya Web Archive'de duruyorsa?İlk mesajdan mı bahsediyorsun? Çok fazla kişisel bilgi ve kural ihlali içerdiğinden tüm eski mesajlarımı sildirmiştim.
Web Archive benim profilimi niye crawllasın? Dene istersen.İnternette kaldırdıkların gerçekten siliniyor mu? Ya Web Archive'de duruyorsa?![]()
Senin için bunu derinlemesine araştıracağım. Eğer eski bilgilerin web arşivinde yer alıyorsa sana bildireceğim. İsteğe bağlı olarak bu bilgileri kaldırmayı talep edebiliyorsun.2023'e ait olduğu için sorun yok. Bunu ben bile arşivlemiş olabilirim.
Çok derin konuşmuşum. Herkes anlamaz. Ben bile anlamadım.
Tamam, o tür bilgilerini Web Archive'den kaldırma talebi oluşturman için özel mesaj yoluyla atacağım.Çok derin konuşmuşum. Herkes anlamaz. Ben bile anlamadım.
Kişisel bilgilere ulaşırsan özel mesaj aracılığıyla yaz bana.