Nedenlerine inmiyorum, korku dolu anlar.Piyasaların bu aralar yükselişte olmasını nasıl değerlendiriyorsun?
Nedeni sence açık değil mi?Nedenlerine inmiyorum.
Evet Muco, gerçekten de öyle.Nedeni sence açık değil mi?
Bu aralar forum aktif. Bana da birçok bildirim geliyor. Bu hepimizin başarısı.Ayrıca söylemek isterim ki bugün foruma girdiğimde tam tamına rakamla 9, yazıyla dokuz bildirimle karşılaştım. Gözlerim yaşardı. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.
Günde 20 bildirim aldığım güne döndürsene beniBunlar hep @RedLegendary sevinsin diye. Zamanında söylemiştim, o eski günlere geri dönebiliriz demiştim. Kendisi inanmamıştı ama şimdi yaşıyor.
O günler de gelecektir elbet.Günde 20 bildirim aldığım güne döndürsene beni.
Kalkmak değil sürünmektir o. Gidelim.Forum ayağa kalkıyor
Sağ ol Muco, evet forum simülasyonu şimdilik fena işlemiyor ama doğum günümü kutlamadın. Geliştiricilere ilet samimiyete biraz daha önem versinler. Bir de mobildeyken beğenden başka tepki verilmiyormuş, onu iletmene gerek yok.Bunlar hep @RedLegendary sevinsin diye. Zamanında söylemiştim, o eski günlere geri dönebiliriz demiştim. Kendisi inanmamıştı ama şimdi yaşıyor.
Geçmiş doğum günün hayırlı olsun, yeni bir yaşa girmişsin.Doğum günümü kutlamadın.
Kızıcam da mobil forum duygularımı doğru ifade etmeme izin vermiyor. Beğenmiş olduk. Neyse.Ihtiyar moruk
Forumdan ziyade bu konu ve profil mesajları aktif. Dışarısı yine aynı gibi.Bugün forumdan 17 bildirim aldım, dün ile birlikte 20'yi aşıyor. Günümüze göre gayet aktif bir forum.
Yöneticilerin bu durumdan haberi yok sanırım, çünkü foruma pek girmiyorlar.