En Ucuza Minecraft Premium Hesap! - [Eski]

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
57 Türk Lirasına aldım, mutluyum.
Öncelikle konu için çok teşekkür ederim. Kesinlikle ve kesinlikle okunmaya değer bir konu.

Şu anki fiyatı pahalı mı pahalı bence. Fakat ben yine de alırdım. 57 Türk Lirasına aldığım zaman, " Ulan ne kadar pahalı bu oyun ya, ama aldığım için çok mutluyum." diye söylenmiştim kendi kendime. Şu anki fiyata da alırdım. Sonuçta -benim için- bu fiyata değer. Sık sık oynadığımdan dolayı bu fiyata değer diyorum. Nadiren oynadığınız bir oyunsa eğer pekte değmez şu anki fiyatına.

Türkiye'deki kitlesi o kadar iyi değil fakat oynamaya değer bir sürü sunucu var.

Eğer aklınızda Minecraft Premium almak gibi bir fikriniz var ve elinizde almak gibi bir imkan varsa (Kesinlikle ve kesinlikle orijinal siteden alın.) ben tavsiye ediyorum.

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nereden nereye...
Konu için bayağı uğraştım bu arada.

Premium siteleri açmayın, açan fakir düşmanıdır! Premium hesaplarımız hala çalışıyor bizden alın!
xRuzon'un sitedir.
Video geçici olarak kaldırıldı.
Bu bir reklam değildir.

Son düzenleme:

Chiel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zamanında ben de para verdim ve pişmanlık duyuyordum. İki üç tane servere girebilmek için 100tl civarı bayılmak bana çok koymuştu. Ayrıca ucuza almayın, gerek yok. Boş iş, 2-3 gün kullanırsınız elinizden uçup gider.

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Zamanında ben de para verdim ve pişmanlık duyuyordum. İki üç tane servere girebilmek için 100tl civarı bayılmak bana çok koymuştu. Ayrıca ucuza almayın, gerek yok. Boş iş, 2-3 gün kullanırsınız elinizden uçup gider.
şu an 115₺ demek... 66₺ 'ye aldığım için memnunum. :kaş:
Teşekkürler, premium hesaplarımız sorunsuz çalışmaktadır. Yeni premiumlar eklendi!

yutuptan nefret etme sebebim :D
Aynen ya, bu hangi YouTuber biliyorsunuz zaten. :D

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yha ben mal mıyım maygırafa 110TL vereyim heeğğ 110TL veren salaktır hojam veriyom 10TL oynuyorum moruq.
1 Ay sonra : Maygıraftity'den şikayetçiyim.
Oyuna para veren salaqtır moruqq uTorrent candır moruqqq herkes salak ben akıllıyım moruqqqq

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yha ben mal mıyım maygırafa 110TL vereyim heeğğ 110TL veren salaktır hojam veriyom 10TL oynuyorum moruq.
1 Ay sonra : Maygıraftity'den şikayetçiyim.
Oyuna para veren salaqtır moruqq uTorrent candır moruqqq herkes salak ben akıllıyım moruqqqq
Premiumlarımız günceldir, sorunsuz çalışmaktadır, lisansı karpuz gibi toptan aldığımız için bu kadar ucuz!
Biz bunu para için yapmıyoruz! -xRuzon
Video geçici olarak kaldırıldı.

Son düzenleme:

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft.NET üzerinden bir hesap alsan her bilgini unutsan sadece satın aldığında sana verilen transaction id üzerinden ticket atıp hesabını kurtarabilirsin. Yani sahte bir hesabı satın alıp sonra çalınınca gerçi sahibi tarafından geri alınınca desek daha doğru olur, möl möl bakma.

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft.NET üzerinden bir hesap alsan her bilgini unutsan sadece satın aldığında sana verilen transaction id üzerinden ticket atıp hesabını kurtarabilirsin. Yani sahte bir hesabı satın alıp sonra çalınınca gerçi sahibi tarafından geri alınınca desek daha doğru olur, möl möl bakma.
Premiumlarımız günceldir! Yeni premiumlar eklendi!
Bizim sitemizden alın! Sitemizden ucuza Minecraft alabilirsiniz!