En Ucuza Minecraft Premium Hesap! - [Eski]

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Premiumlarımız günceldir, sorunsuz çalışmaktadır, lisansı karpuz gibi toptan aldığımız için bu kadar ucuz!
Biz bunu para için yapmıyoruz! -xRuzon
Koltuk mu len bu toptan imalatçıdan alıyorsun ? :sinirli: (Harbi böyle diyenler var sinir oluyorum :( )

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Koltuk mu len bu toptan imalatçıdan alıyorsun ? :sinirli: (Harbi böyle diyenler var sinir oluyorum :( )
Premiumlarımız günceldir ve sorunsuz çalışmaktadır.
100'lük alıyoruz, biraz pazarlık yapıyoruz, geçen biriyle hemşeri çıktık. Öyle olunca daha ucuza geldi.

Premium'larınız Çalışmazsa Ulaşabileceğiniz Tek Destek Hattı : yoqq

Moderatör tarafından düzenlendi:

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
şiiş dolandırıldınız
Dolandırıcı değiliz! MidossPre bu işi para için yapıyor biz 100 lira zarara giriyoruz!
Dolandırıldım diyorsanız arayın;

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Dolandırıcı değiliz! MidossPre bu işi para için yapıyor biz 100 lira zarara giriyoruz!
Dolandırıldım diyorsanız arayın;
hmm 100 lira zarar etmek için iş kuruyorsunuz anladım sağolun ben başka dolandırıcılara da bi bakam gelem

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hmm 100 lira zarar etmek için iş kuruyorsunuz anladım sağolun ben başka dolandırıcılara da bi bakam gelem
Dolandırıcı değiliz, premiumlarımız sorunsuz çalışıyor, eğer dolandırıldım diye düşünüyorsanız arayın!

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dolandırıcı değiliz, premiumlarımız sorunsuz çalışıyor, eğer dolandırıldım diye düşünüyorsanız arayın!
Ulen biri gelip konuyu ciddiye alacak susun xD

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ulen biri gelip konuyu ciddiye alacak susun xD
İşimizi ciddiyetle yapıyoruz. Premiumlarımız çalışıyor.

İşimizi ciddiyetle yapıyoruz. Premiumlarımız çalışıyor.
Bir Reinhard geçti sanki, tüm telefonlar yoqq'a çevrildi.
Zaten tel sahteydi. 10 karakterliydi normalde tel numaraları 11 karakter olur.
Karaktersiz numaranın tekiydi
Bilginize yoqq bana ait değil!

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Keşke minecraft premium hesapların orijinal sitede oyunu alırken oluşturulan hesap değil de 5 TLye alınan çalınmış hesaplar olduğunu sanan herkes bu konuyu görebilse. Bunu bilmeyen kişilere açıklamak çok zor. Gerçekten aşırı açıklayıcı ve emek verilmiş bir konu olmuş ve umarım yeterli kişiye ulaşır.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası pasif hesaplar mevcut. Bu pasif hesaplar sahibinin hiç görmediği, kullanmadığı için dolayısıyla 2-3 lira ile sahibi girene dek oynamak masumca bir şey. Şunun gibi düşünelim. Sen diyelim arabanı park ettin lokantaya gireceksin. Peki ya biz niye arabayı sürerken sana hizmet vermeyelim? Bkz. Vale memuru

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Açıkçası pasif hesaplar mevcut. Bu pasif hesaplar sahibinin hiç görmediği, kullanmadığı için dolayısıyla 2-3 lira ile sahibi girene dek oynamak masumca bir şey. Şunun gibi düşünelim. Sen diyelim arabanı park ettin lokantaya gireceksin. Peki ya biz niye arabayı sürerken sana hizmet vermeyelim? Bkz. Vale memuru
Ama park etmiyoruz ki, basıp gidiyoruz.