Bolonezella
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Koltuk mu len bu toptan imalatçıdan alıyorsun ?Premiumlarımız günceldir, sorunsuz çalışmaktadır, lisansı karpuz gibi toptan aldığımız için bu kadar ucuz!
Biz bunu para için yapmıyoruz! -xRuzon
Koltuk mu len bu toptan imalatçıdan alıyorsun ?Premiumlarımız günceldir, sorunsuz çalışmaktadır, lisansı karpuz gibi toptan aldığımız için bu kadar ucuz!
Biz bunu para için yapmıyoruz! -xRuzon
Premiumlarımız günceldir ve sorunsuz çalışmaktadır.Koltuk mu len bu toptan imalatçıdan alıyorsun ?(Harbi böyle diyenler var sinir oluyorum
)
şiiş dolandırıldınızKoltuk mu len bu toptan imalatçıdan alıyorsun ?(Harbi böyle diyenler var sinir oluyorum
)
Dolandırıcı değiliz! MidossPre bu işi para için yapıyor biz 100 lira zarara giriyoruz!şiiş dolandırıldınız
hmm 100 lira zarar etmek için iş kuruyorsunuz anladım sağolun ben başka dolandırıcılara da bi bakam gelemDolandırıcı değiliz! MidossPre bu işi para için yapıyor biz 100 lira zarara giriyoruz!
Dolandırıldım diyorsanız arayın;
Premium'larınız Çalışmazsa Ulaşabileceğiniz Tek Destek Hattı : yoqq
Dolandırıcı değiliz, premiumlarımız sorunsuz çalışıyor, eğer dolandırıldım diye düşünüyorsanız arayın!hmm 100 lira zarar etmek için iş kuruyorsunuz anladım sağolun ben başka dolandırıcılara da bi bakam gelem
Ulen biri gelip konuyu ciddiye alacak susun xDDolandırıcı değiliz, premiumlarımız sorunsuz çalışıyor, eğer dolandırıldım diye düşünüyorsanız arayın!
Premium'larınız Çalışmazsa Ulaşabileceğiniz Tek Destek Hattı : yoqq
İşimizi ciddiyetle yapıyoruz. Premiumlarımız çalışıyor.Ulen biri gelip konuyu ciddiye alacak susun xD
Bir Reinhard geçti sanki, tüm telefonlar yoqq'a çevrildi.İşimizi ciddiyetle yapıyoruz. Premiumlarımız çalışıyor.
Şiiis çaktırmaUlen biri gelip konuyu ciddiye alacak susun xD
Hayır tabii ki, 0532 başını alırsın demek!Konya'nın ev telefonu numarası böyle başlıyor.
Ama park etmiyoruz ki, basıp gidiyoruz.Açıkçası pasif hesaplar mevcut. Bu pasif hesaplar sahibinin hiç görmediği, kullanmadığı için dolayısıyla 2-3 lira ile sahibi girene dek oynamak masumca bir şey. Şunun gibi düşünelim. Sen diyelim arabanı park ettin lokantaya gireceksin. Peki ya biz niye arabayı sürerken sana hizmet vermeyelim? Bkz. Vale memuru![]()