en yüksek ayarda aldığım fps...

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ampfler (yanlış yzdm :D) öyle bi harita modu var onda 888 FPS olan pc bul bana helal sana :)
Ve F3 niye basmadın? Fake olabilir. Ama öyle bir ortamda yüksek fps almak normal.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ampfler (yanlış yzdm :D) öyle bi harita modu var onda 888 FPS olan pc bul bana helal sana :)
Ve F3 niye basmadın? Fake olabilir. Ama öyle bir ortamda yüksek fps almak normal.
nerede olmam lazımdı... o bandicam ile yaptım da neyse sonra gösteririm millet havaya bakıp da hava atıyor ben de normal iken hava atayım deidm
ayrıca oc yaptıktan sonra kasmaz merak etme..

R

Reloven

Ziyaretçi
Alması çok normal Ben Ekran kartımı ilk aldıgımda 1150 fps aldım bazı arkadslar bilir ama daha sonra bir kaç aç geçince düşme yaşanıyor şu an en yüksek ayarlarda 140 fps alıyorum

Kara-murat55

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fps Falan Yalan Madendeki Resmin Varya Ya Creeper Sana Sürpriz Yapcak Ya İskelet Sana HS Show Yapcak Yada Zehirlencen. Ya Merak Ettim Orda Noldu Çıkabidin mi Madenden?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
al sana son oyuncu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1408813542,1408813362][/DOUBLEPOST]oha la sonoyuncu değişmiş bayağı
Benden de sana SonOyuncu:

En yüksek ayarda:

En düşük ayarda:

En düşük ayarda havaya bakarken:

Acıyın olum bana :(

Edit x2: En alttaki tam ekran değil yazılar biraz büyük anlarsınız ve alttakinin dediği gibi 7gb ram vermiş sanırım benim pc 4gm ram zaten Minecraft açıkken yarısı dolu diyor %50 %60 falan 2 tane açarsam bazen %65 oluyo 1gb ram veriyom :D

Son düzenleme:

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyuna Verdigi Ram'ede Bakılırsa Sağlam Bilgisayarı Var :)
Aynn ya acıyın bana :(( edit 2x yaptım üsttekini. :(:(
5 sene önce pro pclerdi bunlar 670gb harddisk 4 ram 2 ekran nvidia geforce 8600 gt Intel core 2 quad cpu q6600 2.40Ghz :(( :D

Edit: 1700-2000TL gibi bi fiyattı şimdikiler 2500 e 3 4 kat iyisini gördüm bide dizüstü masaüstü olsa canavar olur :D

R

Reloven

Ziyaretçi
Şu en yüksek ayarlara alıyorsunuz ne elinize ne geçiyor anlamıyorum. Oyunun grafikleri tamamiyle berbat. Buna kimse mükemmel grafikleri var diyemez. Nasıl olsa Java oyunu fazla bir şey beklemeyin. Bana Optifine ile kısa görüş mesafesi yetiyor. Çünkü kısa görüş mesafesinde (kısa +2) uzak görüş mesafem oluyor. (sisi kapatıyorum) Bu bana yetiyor.
Bu Oyunda Grafik Bekliyorsan Aptalsındır Pixellerden Oluşan Bir Oyundan Bahsediyoruz Bir Blok 64Pixeldir Eğer Full Hd Bf4 Gibi Bir Oyun Grafigi İstiyorsan Ya 512x+ Texture İndirirsin yada Bu Oyunu Oynamazsın.