en yüksek ayar ile en düşük ayar farkediyorBen grafik bekliyorum falan demedim oyunun grafiği berbat dedim. En üst düzey ayarlarda oynamak saçmalıktır dedim.
en yüksek ayar ile en düşük ayar farkediyorBen grafik bekliyorum falan demedim oyunun grafiği berbat dedim. En üst düzey ayarlarda oynamak saçmalıktır dedim.
O fpsyi bu emektar bilgisayarımda normal haritalarda alıyorum plsOptifine ile tüm ayarları en yükseğe al bakayım sonra gel canım
150 FPS zor alırsın![]()
yarım gb ram vermişsin fps ye bak ağlattın şimdi baktığın yer bomboş boşluktan bir kare![]()
Dağılabilirsiniz.
Aman tanrım didim !![]()
Dağılabilirsiniz.
Oyuna verilen ram ile fps nin bir alakası yok yalnız sistem özelliklerim 1.60 ghz tek çekirdek işlemci 128 mb ekran kartı ram SD sd ne die sorarsanız direk harddisk in rama geçirilmiş haliyarım gb ram vermişsin fps ye bak ağlattın şimdi baktığın yer bomboş boşluktan bir kare
Ama ben orda olsam 500 geçmez eminim.
SırO nasıl oluyur pls*cahil*
benim bildiğim bir sırOyuna verilen ram ile fps nin bir alakası yok yalnız sistem özelliklerim 1.60 ghz tek çekirdek işlemci 128 mb ekran kartı ram SD sd ne die sorarsanız direk harddisk in rama geçirilmiş hali
Sır![]()
x512 ile de BF4 olmaz.Bu Oyunda Grafik Bekliyorsan Aptalsındır Pixellerden Oluşan Bir Oyundan Bahsediyoruz Bir Blok 64Pixeldir Eğer Full Hd Bf4 Gibi Bir Oyun Grafigi İstiyorsan Ya 512x+ Texture İndirirsin yada Bu Oyunu Oynamazsın.
shader de lazım tabi ama bf4 hissi vermezx512 ile de BF4 olmaz.
Bende 4790x r9 290x olduğu için sadece ekran kartına o.c yapabiliyorum. Ramlere felan yaptım ama faydası yok hiç.ben ovır kılokun faydasını mcde hiç görmedimmc hep aynı mc :/
Yoo ben 120 moda 2 gb veriyorum yetiyor. DDR3 1866 MHz 16 GB ramim.RAM'ın da az çok faydası oluyor tabii. Hele modlu oynarken faydasını görürsün.