Enchanting Damage_All 1 - 5 Yazıyor Ben Enchant 100 - 1000 - 10000 Yapmak İstiyorum Acil Yardım

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
la olmaz olmaz öle protection da olmuyor o nasıl olsun 1 - 5 Olması Lazım Tamamen Lan Protection Denicem Ak :DAS:D:AS:DAS:D:AS:D:AS:Da[DOUBLEPOST=1407702836,1407702774][/DOUBLEPOST]Olmuyormuş :D[DOUBLEPOST=1407702877][/DOUBLEPOST]Umut Arkadaşım Sen Bana Süper Açıksız Server-Check Hatasız Lagsız Çok Yer Kaplamayan Thelegend hariç bir plugin paket verebilrimisin
Kardeşim İyi Bir Sunucu İçin Kendi Plugin Paketini Hazırlaman Lazım :D
Bu Paketi Kullanıyorsan Tek Yapman Gereken Vip Alana Elinle Setini Teslim Etmektir Sorunun Bu Kadar Basit Bir Sistem

umut_

En iyi cevaplar
0
La O zOR iŞ lAN Plugin Paket At Bana DD:S:AD:ASD:AS:D
Her Şeyi Hazırdan Beklemelisin Kendin Bulmalı Uğraşmalısın Denemeden Konuşuyorsun Zor İş Diyorsun Madem Neden Server Kurdun Hazir Paketle Gelir Bekleyeceğin Yere Çoğu Hazır Paketler Zaten Güzel Bir Şekilde Çalışıyor Biraz Reklam Olsada Genede Kullanabilirsin Kendin Böyle Hiç Uğraşsız Bir Yere Gelmez Zor Allah Bilir Spawnın Falanda Hazırdır :) Bu kadar Üşengeç Olmayın :D

DarkPeoplecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
La Ne Hazırı Olum Serveri Zaten Yapana Kadar Götüm Çıkcak Bırakta O Hazır Olsun :DD::DD::D[DOUBLEPOST=1407703602,1407703528][/DOUBLEPOST]Tanıştırayım Ben Kendi Pluginini Editleyebilen Bir Pluginerim Ama Bu Konuda Hiçbir Fikrim Yok Bir Plugin Paketi Verirseniz O PaKETİN Hangi Paket Olduğunu Kimse Anlamaz

umut_

En iyi cevaplar
0
La Ne Hazırı Olum Serveri Zaten Yapana Kadar Götüm Çıkcak Bırakta O Hazır Olsun :DD::DD::D[DOUBLEPOST=1407703602,1407703528][/DOUBLEPOST]Tanıştırayım Ben Kendi Pluginini Editleyebilen Bir Pluginerim Ama Bu Konuda Hiçbir Fikrim Yok Bir Plugin Paketi Verirseniz O PaKETİN Hangi Paket Olduğunu Kimse Anlamaz
Madem Editliyorsun Kendin Bir paket Toplayıp Editle Çok mu Zor ?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Dark cok sacma konusuyon istegin item ile baslamasi StarterKit var envanteri nasil ayarlarsan p50 p1000 ole basliyolar

DarkPeoplecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Basmaya Çaışınca Başka Pluginlerle Oluyor Ben Kitlerde yaptığım Zaman Kitte Sorun Var Diyor Anlamıyormusun