Kardeşim İyi Bir Sunucu İçin Kendi Plugin Paketini Hazırlaman Lazımla olmaz olmaz öle protection da olmuyor o nasıl olsun 1 - 5 Olması Lazım Tamamen Lan Protection Denicem AkAS
:AS
AS
a[DOUBLEPOST=1407702836,1407702774][/DOUBLEPOST]Olmuyormuş
[DOUBLEPOST=1407702877][/DOUBLEPOST]Umut Arkadaşım Sen Bana Süper Açıksız Server-Check Hatasız Lagsız Çok Yer Kaplamayan Thelegend hariç bir plugin paket verebilrimisin
Her Şeyi Hazırdan Beklemelisin Kendin Bulmalı Uğraşmalısın Denemeden Konuşuyorsun Zor İş Diyorsun Madem Neden Server Kurdun Hazir Paketle Gelir Bekleyeceğin Yere Çoğu Hazır Paketler Zaten Güzel Bir Şekilde Çalışıyor Biraz Reklam Olsada Genede Kullanabilirsin Kendin Böyle Hiç Uğraşsız Bir Yere Gelmez Zor Allah Bilir Spawnın Falanda HazırdırLa O zOR iŞ lAN Plugin Paket At Bana DD:AD:ASD:AS
![]()
Madem Editliyorsun Kendin Bir paket Toplayıp Editle Çok mu Zor ?La Ne Hazırı Olum Serveri Zaten Yapana Kadar Götüm Çıkcak Bırakta O Hazır OlsunD:
D:
[DOUBLEPOST=1407703602,1407703528][/DOUBLEPOST]Tanıştırayım Ben Kendi Pluginini Editleyebilen Bir Pluginerim Ama Bu Konuda Hiçbir Fikrim Yok Bir Plugin Paketi Verirseniz O PaKETİN Hangi Paket Olduğunu Kimse Anlamaz