[=Ender Chest Paradoksu=]

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bu forumda harcaniyorsun git bir icat yap buluş yap ne bilem icad et bişeyler kulağı acitmayan kulaklık vb

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Atom--Çekirdek--Nötron+Proton+Elektron: Nötron= Nötrino, Proton= Kuark, Elektron=Pozitron
Pozitron+Kuark+Nötrino = Uranyum

Bu kadar basit halbuki.
kuark'ı duymuştum sanırım. bir küçüğü de sicil (ip gibi bir şey) olması lazım dimi[DOUBLEPOST=1404924594,1404924501][/DOUBLEPOST]Ayrıca, WiFi kırıcı programlar var ama %95 gibi büyük bir kısmı fake program :(

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kuantum bilgisayarların çalışması için -270 C civarında soğutulması gerekiyor bu sorunu çözersen bizi 0 ve 1 yığınlarına neden olan bitlerden kurtaracaksın. :D
Alaska Tundra Ormanlarındaki Dağların İçine Üs Kurup Gece Dışarıdaki Soğuğu İçeri Alan Bir Tasarım Yapılıp, oda -300 dereceye kadar indirilebilir.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kafan güzelmiş Güle güle kullan
Makro-soğutucu maddesel emülatörleri soğuk maddeyi (hava ve ya kar) emebileceği bir yere koyup, madde çıkışını anti-plus bir odaya koyarlarsa oda -900 dereceye bile düşebilir. İçeri girmek bir can alır tabii ki. Bunun için de kuantum bilgisayarını sıcak kablolu yoldan kumanda odasına bağlamalılar. Tşkkrlr :3

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makro-soğutucu maddesel emülatörleri soğuk maddeyi (hava ve ya kar) emebileceği bir yere koyup, madde çıkışını anti-plus bir odaya koyarlarsa oda -900 dereceye bile düşebilir. İçeri girmek bir can alır tabii ki. Bunun için de kuantum bilgisayarını sıcak kablolu yoldan kumanda odasına bağlamalılar. Tşkkrlr :3
YETER lütfen yeter beynime eziyet ediyorsun :notch: