BYYARALIQRALL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Mesaj kendim tarafından silindi
Son düzenleme:
Çoh gittin biradir.Wayfi şifresi falanda kiriyosundur şimdi sen banada öğretsene![]()
Ufff tmm .s .s (._. )Çoh gittin biradir.
İcatlarım var ama TÜBİTAK'a vermeli miyim bilemiyorum. Fikir çalınma olayları fazla TÜBİTAK'ta.Sen bu forumda harcaniyorsun git bir icat yap buluş yap ne bilem icad et bişeyler kulağı acitmayan kulaklık vb
Bazen atiyormusun diye merak etmedim diyilİcatlarım var ama TÜBİTAK'a vermeli miyim bilemiyorum. Fikir çalınma olayları fazla TÜBİTAK'ta.
Kuantum bilgisayarların çalışması için -270 C civarında soğutulması gerekiyor bu sorunu çözersen bizi 0 ve 1 yığınlarına neden olan bitlerden kurtaracaksın.İcatlarım var ama TÜBİTAK'a vermeli miyim bilemiyorum. Fikir çalınma olayları fazla TÜBİTAK'ta.
kuark'ı duymuştum sanırım. bir küçüğü de sicil (ip gibi bir şey) olması lazım dimi[DOUBLEPOST=1404924594,1404924501][/DOUBLEPOST]Ayrıca, WiFi kırıcı programlar var ama %95 gibi büyük bir kısmı fake programAtom--Çekirdek--Nötron+Proton+Elektron: Nötron= Nötrino, Proton= Kuark, Elektron=Pozitron
Pozitron+Kuark+Nötrino = Uranyum
Bu kadar basit halbuki.
Alaska Tundra Ormanlarındaki Dağların İçine Üs Kurup Gece Dışarıdaki Soğuğu İçeri Alan Bir Tasarım Yapılıp, oda -300 dereceye kadar indirilebilir.Kuantum bilgisayarların çalışması için -270 C civarında soğutulması gerekiyor bu sorunu çözersen bizi 0 ve 1 yığınlarına neden olan bitlerden kurtaracaksın.![]()
Kafan güzelmiş Güle güle kullanAlaska Tundra Ormanlarındaki Dağların İçine Üs Kurup Gece Dışarıdaki Soğuğu İçeri Alan Bir Tasarım Yapılıp, oda -300 dereceye kadar indirilebilir.
Makro-soğutucu maddesel emülatörleri soğuk maddeyi (hava ve ya kar) emebileceği bir yere koyup, madde çıkışını anti-plus bir odaya koyarlarsa oda -900 dereceye bile düşebilir. İçeri girmek bir can alır tabii ki. Bunun için de kuantum bilgisayarını sıcak kablolu yoldan kumanda odasına bağlamalılar. Tşkkrlr :3Kafan güzelmiş Güle güle kullan
YETER lütfen yeter beynime eziyet ediyorsunMakro-soğutucu maddesel emülatörleri soğuk maddeyi (hava ve ya kar) emebileceği bir yere koyup, madde çıkışını anti-plus bir odaya koyarlarsa oda -900 dereceye bile düşebilir. İçeri girmek bir can alır tabii ki. Bunun için de kuantum bilgisayarını sıcak kablolu yoldan kumanda odasına bağlamalılar. Tşkkrlr :3
Çalış! *Kırbaçlar*YETER lütfen yeter beynime eziyet ediyorsun![]()