Kardeşim bende tam 1 yıldır bunu anlatmaya çalışıyorum, sunucuların hepsi avrupa-amerikada açıldı demişin, ben de neden onlardan biri olmayayım? Türkiyede yaşıyorum, türk forumu diye illa türk sunucusu açmam gerekmiyor, zaten 9-10 yaşındaki çoluk çocukla uğraşmamak için böyle bir adım attım. Bir de cahilliğine değineyim. SonOyuncu 3500 online çekiyor demişin, hadi sayıya itiraz etmeyeyim fakat senin de sunucunda 3500 TÜRK (%90 çoluk çocuk ki her sunucuda öyle) CRACK oyuncu bulunsa global bir sunucu olurmuydun? Bırak ta biraz sunucu tecrübesi olan, bu işi farklı piyasalarda görmüş VE EN AZINDAN DENEMIŞ insanlardan dinle. MCGamer ve Shotbow'a kafa tutmuşun demişsin, ben sadece onu amaç yaptım, kafa tutmadım hiçbir yerde "SHOTBOWDAN IYI OLACAĞIZ" demedim. Ikıncisi TÜRKIYEDEKI çoğu sunucudan daha iyi bir sunucum olduğunu düşünüyordum ki o yüzden türkiyedeki oyuncular da sunucumda oynasın istedim o yüzden de reklam yaptım, ÜSTELIK TÜRKÇE, dediğin gibi ingilizce değil. Başından beri Masssive düşmanıydın zaten, neden seni dinleyeyim?