Entity 303 ?

Sizce hangisi

• Herobrine/Entity303

Kullanılan: 2 28.6%
  • Bug yada hile

Kullanılan: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7

MlgKid

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bi sorayım dedim Kursağımda bıraktınız yeter Konu kilit

Son düzenleme:

MlgKid

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok yani beyler Biliyorum Ama cidden çok tırsıtıcı ;_;

Sebebinide bilmiyorum acaba indirdiğim site Korkutmak amacıyla dosyalarla oynamış olabilirmi

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok yani beyler Biliyorum Ama cidden çok tırsıtıcı ;_;
hemen maynkraftı bıraq evlat yoksa herobrayn tuvalete girdiğinde seni bayıltıcak ve kaçırıcak ardından rusyaya götürüp zorla votka içircek ardından taylanda götürücek ve böcek yiyiceksin sonunda sana kusana kadar elmalı püre yedirçek @MertOrMErocks86

Sebebinide bilmiyorum acaba indirdiğim site Korkutmak amacıyla dosyalarla oynamış olabilirmi
Olabilir

MlgKid

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kovalski 3 yıldır minecraft oynuyorum Single playerde Ne Charched Creper gördüm nede kafasında yün olan bir zombi yada iskelet Neden her şeyin amacını milleti keklemek olarak anlıyorsunuz anlamıyorum

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Bence bilgisayarını mozambiğin kırmızı katil balinaları ele geçirmiş. Bilgisayarını kurtarmak için alacakaranlıkta 5 kurtkıran kızıl mantarını 55 kılkıkarup soluncağınana yedirip bilgisayar etrafında saat yönünün tersinde 8 tur atarak mehter marşını söyle. Ardından aydaki peynir adamın yeşil kanını bir bardak okyanus suyuna damlatıp "entitiy 303" yazılı kağıdı mehtapda bir baltazar tükürüğüyle ıslatılmış ispirto ocağında yakarak aydaki peynir adamın yeşil kanın bulunduğu bir bardak okyanus suyunun içine at. Sonra 5 kurtkıran kızıl mantarını yedirdiğin 55 kılkıkarup soluncağını bu suyun içinde boğ. Solucanların ölürken açığa çıkardığı gazı sakla ve karacakobra mağrasının içine bırak. Gaz orada tepkimeye girerek mavi-gri bir toz bırakacak o tozu alıp daha önce saat yönünün tersinde 8 tur atarak mehter marşını söylediğin bilgisayarının içine at. Ardından 4 kuyruğu kırpık mozambik kırmızı katil balina başını bilgisayarının üstüne koy ve bilgisayarını 22 eylül günü saat 22'yi 22 geçe dünyadaki en kaliteli taşlarından çıkan 3 damla su ile yıka. Ardından mozambiğin kırmızı katil balinaları bilgisayarını bırakacaktır."

veya minecraft'ın 2.0'ının olmadığını öğren.