Epic purple big place

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ortadaki resimde yaptığınız build bana göz yorucu gibi geldi büyük bir yapı evet ama çok fazla detay var sanki

OlymposBekir

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Detaylı kelimesini çok yanlış anlıyorsunuz gayet göz yorucu. ''Build'' kelimesinin yanlış tanıtılmış kişilerin beğendiği bir yapıt türüdür kanımca.Düz duvar üzerine build tavsiye etmiyorum

OlymposBekir

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Detaylı kelimesini çok yanlış anlıyorsunuz gayet göz yorucu. ''Build'' kelimesinin yanlış tanıtılmış kişilerin beğendiği bir yapıt türüdür kanımca.Düz duvar üzerine build tavsiye etmiyorum
Artk aciklamak istiyorum siz suan mapi 2d gorerek yorum yapiyisunuz mapin arkasi sagi saolu gözukuyirmuda duz duvar diyosun haklsin ben olsam bende ayni seyi derdim ama mapi paylasinca bi gezip bakin

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artk aciklamak istiyorum siz suan mapi 2d gorerek yorum yapiyisunuz mapin arkasi sagi saolu gözukuyirmuda duz duvar diyosun haklsin ben olsam bende ayni seyi derdim ama mapi paylasinca bi gezip bakin
Yanlış anladın mesela o kuleler düz ondan bahsediyorum tüm yapı parça parça düz derinlik yok köşelere 1 block koyarak derinlik duygusu uyandıramazsın

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Derinlik Verilmesi Gerekiyor Burağa Katılıyorum Düz Duvar üzerinde gözüküyor ve 2-3 tower sadece bu birazda gelişebilir birde o desenler beni benden aldı :) daha iyilerini yapmanız dileğiyle ...

Son düzenleme:

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Oldukça Doğru Bir Yorum
Bence de Duz Duvar uzerine Desenler Yaparak Bu iş olmaz :(
Hep ayni tarzda yapiyorsun.
Bunu daha oncede gordum aynisi diyebilirim
Hatta sadece replace çekilmiş
Bile Olabilir
O kadari sana kalmiş