MrBraveTR
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
alla alla neden bana böyle yorumlar yapmıyosun bydemircikMap daha bitmedi ama bittince daha iyi olacaktır.
Teşekkürler Olymposlu bekir.![]()
alla alla neden bana böyle yorumlar yapmıyosun bydemircikMap daha bitmedi ama bittince daha iyi olacaktır.
Detayli olmasi daha iyi degilmi sizceOrtadaki resimde yaptığınız build bana göz yorucu gibi geldi büyük bir yapı evet ama çok fazla detay var sanki
Rica ederim abiMap daha bitmedi ama bittince daha iyi olacaktır.
Spawn degil sarayismi ve spawn ustundeki desenler hariç beğendim.Tebrikler
Artk aciklamak istiyorum siz suan mapi 2d gorerek yorum yapiyisunuz mapin arkasi sagi saolu gözukuyirmuda duz duvar diyosun haklsin ben olsam bende ayni seyi derdim ama mapi paylasinca bi gezip bakin![]()
Detaylı kelimesini çok yanlış anlıyorsunuz gayet göz yorucu. ''Build'' kelimesinin yanlış tanıtılmış kişilerin beğendiği bir yapıt türüdür kanımca.Düz duvar üzerine build tavsiye etmiyorum
Yanlış anladın mesela o kuleler düz ondan bahsediyorum tüm yapı parça parça düz derinlik yok köşelere 1 block koyarak derinlik duygusu uyandıramazsınArtk aciklamak istiyorum siz suan mapi 2d gorerek yorum yapiyisunuz mapin arkasi sagi saolu gözukuyirmuda duz duvar diyosun haklsin ben olsam bende ayni seyi derdim ama mapi paylasinca bi gezip bakin
Dusübdum onlari ama yapmadim (üsendim)Yanlış anladın mesela o kuleler düz ondan bahsediyorum tüm yapı parça parça düz derinlik yok köşelere 1 block koyarak derinlik duygusu uyandıramazsın
Peki Peki PekiDusübdum onlari ama yapmadim (üsendim)![]()
Bence bu kadar büyük bir yapı için bu kadar desen fazla azıcık sade duvarlar sütünlar olabilir.Detayli olmasi daha iyi degilmi sizce
Rica ederim abi
Spawn degil saray![]()
Oldukça Doğru Bir Yorum![]()
Detaylı kelimesini çok yanlış anlıyorsunuz gayet göz yorucu. ''Build'' kelimesinin yanlış tanıtılmış kişilerin beğendiği bir yapıt türüdür kanımca.Düz duvar üzerine build tavsiye etmiyorum
ben daha önce böyle birr map yaptıgımı sanmıyorum ss varsa atarmısn ?Oldukça Doğru Bir Yorum
Bence de Duz Duvar uzerine Desenler Yaparak Bu iş olmaz
Hep ayni tarzda yapiyorsun.
Bunu daha oncede gordum aynisi diyebilirim
Hatta sadece replace çekilmiş
Bile Olabilir
O kadari sana kalmiş