Hocam mythicmobs un ayarları varsa atsana bana tamamen serverime beklerimMythicmobsu deneyebilirsin. Sana özel ayarlarım ben @notaldo
Mythic kullanmanı tavsiye ederim kendi sunucumda onu kullanıyorumHocam mythicmobs un ayarları varsa atsana bana tamamen serverime beklerim
Hocam bana plugin ve ayarlarınızı atar mısınızMythic kullanmanı tavsiye ederim kendi sunucumda onu kullanıyorum
Malesef [emoji53]Hocam bana plugin ve ayarlarınızı atar mısınız
Ücretle Atar Mısınız HocamMalesef [emoji53]
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skype ulaşın : andromurattrÜcretle Atar Mısınız Hocam
8 Tl Nitrado Parası Var HocamSkype ulaşın : andromurattr
İlgilenmiyorum skypeden ulaşın8 Tl Nitrado Parası Var Hocam
Ekledim Hocamİlgilenmiyorum skypeden ulaşın
Safmısın numaramı yapıyorsun ? Adam seni keklicek. Değmez 1-2 video izle hemen anlarsın zaten. Bölelere kazanç sağlamaEkledim Hocam
Ben saticam demedimki sana noluyor. Bi yerdenmi rahatsizlandin ?Safmısın numaramı yapıyorsun ? Adam seni keklicek. Değmez 1-2 video izle hemen anlarsın zaten. Bölelere kazanç sağlama
Safmısın numaramı yapıyorsun ? Adam seni keklicek. Değmez 1-2 video izle hemen anlarsın zaten. Bölelere kazanç sağlama
Hocam ben bilmiyorum bu işleri sizde varsa atar mısınız bosslar ayarlıysaSafmısın numaramı yapıyorsun ? Adam seni keklicek. Değmez 1-2 video izle hemen anlarsın zaten. Bölelere kazanç sağlama
İlk önce Maalesef sonra parayı duyunca skype ulaşın. Senin gibiler dolu memleket. Paragöz civiller sizi.Ben saticam demedimki sana noluyor. Bi yerdenmi rahatsizlandin ?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen indir EpicBoss'u sonra sunucuyu başlat. Dosylara gelecek ordan ayralarsın basit bir şeyHocam ben bilmiyorum bu işleri sizde varsa atar mısınız bosslar ayarlıysa