Eriny - Devler - Küçük Şehir

BayBlok

BayBlok
En iyi cevaplar
0
ERİNY-DUYURU
[KURUCU AYRILIĞI YAŞANMIŞTIR DEVLER İLE IV KALENİN YAPIMCISI YENİ EKİPTİR ARBORİS FARKLI YERLERDE DEVAM EDECEKTİR FAKAT YENİ EKİP ERİNY DİR DEVLER VE IV KALENİN SAHİBİDİR .]

Herkese tekrar merhaba! Kısa bir sürenin ardından yeniden, yeni bir harita ile karşınızdayız. Bu haritayı faction.denince. biz için hazırladık umarız beğenirsiniz! Tanıtım videosunu izlemeyi unutmayın!

Bu projede ekibimize yeni bir arkadaşımız daha katıldı. Umarız ekibimize güven çerçevesinde nice arkadaşlarımız katılır.
xKoon09_Tr | Fırat
KaptanAykin | Mirac
Alp
Minnak | Gözde
ChaosEmerald64 | Batın (misafir)

Eğer bizi forum dışından da takip etmek isterseniz bu adresler den takip edebilirsiniz;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeğinize sağlık bence güzel bir çalışma olmuş.
Videodaki müzikte gayet başarılı bir seçim. Adamı iyi gaza getiriyor :D

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışma güzel yakından resimleri mevcutmu ? Birde yel değirmeninin pervanesi pek hoş durmuyor.Ejderhanın kafasınada biraz daha özen gösterilmeli

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Faction Spawnında Çok Survival Games Mapı Gibi Olmuş Sonuçta Büyük Bir Alanı Kaplıyor :)
Nedense Herkes Spawn Fln Yapıyor Kimse S.G - H.G Mapına Girişmiyor :D

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş daha iyi şeyler başarıcağınıza inanıyorum . Bu arada shader pack ney ?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Faction Spawnında Çok Survival Games Mapı Gibi Olmuş Sonuçta Büyük Bir Alanı Kaplıyor :)
Nedense Herkes Spawn Fln Yapıyor Kimse S.G - H.G Mapına Girişmiyor :D
Benim SG çalışmalarım var yaklaşık 4 tane arana yapıyorum. 3-4 gün sonra paylaşabilirim.

Bedzey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video çok güzel olmuş, tebrikler. Ejderhanın alt kısmı ve başını pek beğenmedim. Onun dışında gayet iyiii :p

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzele benziyor chunklar yüklendikten sonra atsaydınız resimleri daha hoş dururdu biraz daha ejderha kafalasına önem verilmeliydi.