Geleyepehele
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
'Yakından' resimleri yohmu ?Evet bir resimde chunk'lar yüklenmemiş tam olarak.
Fakat pek bir görüntü kaybına sebep olmuyor bence.
'Yakından' resimleri yohmu ?Evet bir resimde chunk'lar yüklenmemiş tam olarak.
Fakat pek bir görüntü kaybına sebep olmuyor bence.
Cık cık cık Geleyepehele sana yakıştıramadım...'Yakından' resimleri yohmu ?
ehue...Cık cık cık Geleyepehele sana yakıştıramadım...
Bakarakmı yapacaksın ?
Tutorial koyalımmı![]()
Geleyepehele sana hiç yakıştıramadım bu cevabı neresi kötü olmuş ayrıntıların ?ehue...
Yakından inceleyeceğim birkaç resimi zoom yaptım ve o ayrıntılar..cidden berbattı eheh
Ben yazdığınızla ilgili bi alaka bulamadım adam sadece yakında incelemiş ve görüşünü söylüyor bence burda yanlış bir şey yokGeleyepehele sana hiç yakıştıramadım bu cevabı neresi kötü olmuş ayrıntıların ?
Yok canım geleyepehele ile uğraşıyorum.Ben yazdığınızla ilgili bi alaka bulamadım adam sadece yakında incelemiş ve görüşünü söylüyor bence burda yanlış bir şey yok![]()
Kusursuz diye bir şey yok,az hata var,çok hata var.Geleyepehele sana hiç yakıştıramadım bu cevabı neresi kötü olmuş ayrıntıların ?
Onları sonradan ben değiştirdim ama eski resimler konmuş değirmende değişiklik şarttı bencede bu arada hanım kızımızı ifşa ediyorum.Kusursuz diye bir şey yok,az hata var,çok hata var.
Bu tarz bi pervaneyi sizden beklemezdim açıkcası göz zevkimi bozuyor,ayrıca bu tarz yapılarda o kadar geniş bir cam ? Tuhaf.
![]()
Haritayı kullanan sunucuya girersem bunun gibi birçok hata çıkabilir.
Ayrıca hatalarınızı öğrenmelisinizki,gelişesiniz.
Biz zamanında bizi eleştrenleri dinleyerek buralara geldik.
İyi günler
Googleye yazınca çıkan ilk link o zaten gerek yoktuOnları sonradan ben değiştirdim ama eski resimler konmuş değirmende değişiklik şarttı bencede bu arada hanım kızımızı ifşa ediyorum.
Artık herkes PP yapabilecek ehehe
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yani camları değiştirdim.
Fakat Değirmen küçük olduğu için biraz özürlü duruyor.
Eleştirin için teşekkür ederim.
Derinlik hissini vermeye çalıştık fakat değirmen küçük olduğu için görüntüyü bir nebze olsun bozdu fakat büyük değirmende gayet hoş duruyor o şekilde...Googleye yazınca çıkan ilk link o zaten gerek yoktu
Camları değiştirmen iyi,güzel.
Değirmen şu tarz olabilir.
![]()
tabii ki beğenip beğenmemek size kalmış bir şey.Gerçekten söylemeliyim ki Shaders çok şey değiştiriyormuş. Ben beğenmedim.