Erkekler mi? Kızlarmı daha şanslı cevaplar sizde

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum halkı bugün sizlerle bi' etkinlikle daha beraberiz.Bu etkinligimiz şu " Sizce erkeklermi daha şanslı kızlarmı? erkeklerin şansız tarafı ney? kızların şanssız tarafı ney? " Evet bugünki etkinligimiz bu cevapları bekliyorum

@LoudCloin ; Ben erkek olmak isterdim çünkü daha geri dönüşü yok :D hangi cinsiyet daha şanslıya gelirse bence buna sizler karar verin.

Sevgili forum halkı sıra sizde sizce kızlarmı erkeklermi?

@LoudCloin

Son düzenleme:

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kadınlar Ne mi yapar : bulaşıkları çıkarır yemekleri yapar kocasının derdini çeker çoçukla ilgilenip onun derdini çeker hiçbir şekilde yoruldum demez sabah akşam çalışır doğum yapar [dünyadaki en acı veren şey] dünyada hep eksik görülür erkekler yapar herşeyi kadınlar bir şey yapamaz zihniyetinde olanlar bizi büyütür eğitir düştüğümüzde kaldırır hep elimizden tutar aklımızın %90'ini ondan öğreniriz daha sayıyımı var yani baya
Erkekler Şanslı Kadın Kadar Çalışsa 1 Günde İntihar Eder Sünnetmiş Lan O sünnet Neki Doğrum Aynı Ada 66 Kemiğin Birden Kırılma Acısına Eşit Başka Söze Gerek Yok

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kadınlar Ne mi yapar : bulaşıkları çıkarır yemekleri yapar kocasının derdini çeker ç**ukla ilgilenip onun derdini çeker hiçbir şekilde yoruldum demez sabah akşam çalışır doğum yapar [dünyadaki en acı veren şey] dünyada hep eksik görülür erkekler yapar herşeyi kadınlar bir şey yapamaz zihniyetinde olanlar bizi büyütür eğitir düştüğümüzde kaldırır hep elimizden tutar aklımızın %90'ini ondan öğreniriz daha sayıyımı var yani baya
Erkekler Şanslı Kadın Kadar Çalışsa 1 Günde İntihar Eder Sünnetmiş Lan O sünnet Neki Doğrum Aynı Ada 66 Kemiğin Birden Kırılma Acısına Eşit Başka Söze Gerek Yok
Haklısın :D bunları düşünmemiştim AS:DAW

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kadınlar Ne mi yapar : bulaşıkları çıkarır yemekleri yapar kocasının derdini çeker ç**ukla ilgilenip onun derdini çeker hiçbir şekilde yoruldum demez sabah akşam çalışır doğum yapar [dünyadaki en acı veren şey] dünyada hep eksik görülür erkekler yapar herşeyi kadınlar bir şey yapamaz zihniyetinde olanlar bizi büyütür eğitir düştüğümüzde kaldırır hep elimizden tutar aklımızın %90'ini ondan öğreniriz daha sayıyımı var yani baya
Bir şeyler yazıyordum da neyse açmayayım ağzımı ..
içimi döktün kardeş helal ;-;

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bence erkekler çok şanslı.
Kızlar çok şansız hayat kızlara çok zor.
Erkeklerinde zor ama kızlarınkinden çok değil.
Bunun için yardım edin hayatı zulüm etmeyin onlara.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Biraz Eskide Kaldı Sanki Bulaşıkları At Makineye Hoop Bitti Çamaşırları At Yıkasın Bide Kurutsun. Ha Doğum Demişken Oda Kesiliyo Bizimkide Kesiliyo Narkoz Verdilermi Hissetmiyo Bile Ve Şimdi Ev İşi Yapan Kızlar 10/4 falan geri kalanların çoğu or***u olmaya başladı.
Ne Diyorsun Kardeş Sen Allah Aşkına Ulan Doğumun Ne Kadar Acı Verdiğini Bilmiyorsun Galiba Bizimkide kesiliyormuştur da Küçüçük Makas İle 2 Dakikada Bitiyor Saatlerce Senin Karnın Yarılıp İçinden bir şey Alındığını Düşünsen Ve O Küfürlü Kelimeyi Oradan Kaldır