Erkekler mi? Kızlarmı daha şanslı cevaplar sizde

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu açmak bile baştan saçmalık :(
Ama gerçekten şansa gelirsek iki cinsiyette aynı, geniş düşünebiliyorsanız (ki zor bir şey değil*) anlarsınız çok rahatca :(

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dünyanın güneş etrafında döndüğü gibi erkeklerde kızların etrafında döner bu açıdan kızlar şanslıdır her zaman istediği şeyleri yaptırabilirler fakat meslek açısına gelince erkekler daha şanslıdır güç bakımından.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Kur-an'da öyle yazıyor diye biliyorum.
Kuran-ı Kerim'i bile yanlış yazıyorsun sonra "Kur-an'da öyle yazıyor diye biliyorum" diyorsun...
------------------------------------------------------------------
Şansının erkek mi yoksa kadın mı olduğun arasında fark yok. Mesela Bir kız zengin ailesinde doğmuştu erkek ise biraz daha fakir bir ailedenmiş diyelim. Bu kız bir kaç puanla istediği liseye gidememiştir ama erkek çocuğu istediği okulu bursla kazanmıştır. Kız iyi bir arkadaş ortamı edinirken erkeğin etrafında sigara içeni olsun uyuşturucu alanına kadar toplanmış... Bu böyle gider ve hayatta her şey eşitlenir , taa ki her şey bitene kadar.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Erkek daha şanslıdır. Fakat Allah'ın bizi kadınlardan üstün yaratma sebebi daha şanslı olduğumuzu kanıtlamak için değil, kadınların şanssızlığını kapatmak için vermiştir. Gerçek erkek, kendi üstünlüğü ile kadına hâkim olandır.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Forumda dini tartışmaya gerek yok. Herkesin inancı başka olabilir.
Konudaysa. Bence kadında erkekte eşit. Zaten muhabbet çocukluğumuzdan kalma. 1 burnumuz 2 gözümüz 2 kulağımız bide ağızımız var yani. He tamam üzerimize düşen iş gurupları farklı ama eşitiz onun dışında.Tabi dünyada değil, Şans la ne alakası var derseniz vietnam da doğan bir çocukla pariste doğan bir çocuk çok eşit olması çok mümkün değil. Niye ? Çünkü dünya eşit değil. Bir ülke fakir bir ülke zengin, Yani garip bi durum.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
@Rayandu Onu Demek İstemiştim. @TheMissingLink Bu Seni İlgilendirmiyor. İsmini Bilmekle Müslüman Olamazsın.
"İsmini bilmekle müslümanlığın ne alakası var" demenin ne alakası var? Ben yukarıdaki mesajta ismini bile düzgün bilmiyorsun içini 3 kez okumuş gibi yapma demek istedim. Ayrıca ilgilendirir çünkü birisi bir şeyi yanlış biliyorsa bunu düzeltmek herkesin görevidir, başkalarının senin fikri üzerinde konuşmasını istemiyorsan o fikri kendine sakla. Lütfen bunun gibi bir tartışmayı uzatma.

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"İsmini bilmekle müslümanlığın ne alakası var" demenin ne alakası var? Ben yukarıdaki mesajta ismini bile düzgün bilmiyorsun içini 3 kez okumuş gibi yapma demek istedim. Ayrıca ilgilendirir çünkü birisi bir şeyi yanlış biliyorsa bunu düzeltmek herkesin görevidir, başkalarının senin fikri üzerinde konuşmasını istemiyorsan o fikri kendine sakla. Lütfen bunun gibi bir tartışmayı uzatma.

Beyler dini tartışmayı pmde yapın...
Ayrıca sadece öyle biliyorum demek hata, madem böyle bir şey diyeceksin ayet filan göster de mi?
(Burada taraf tutmuyorum...)

Eskiden erkekler daha şanslıydı ama şimdi kadınlar bence
Çünkü eskisi kadar ev işi,çocuk bakımı ile uğraşmıyorlar... Ayrıca erkeğin statüsüne hop diye atlama şansları da var...
(Tam terside olabiliyor ama nadir...)

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Erkekler şanslıdır, kadınlar adet olur ve ölüm gibidir o adet. Düşünsenize pipinizin kanadığını.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyiki erkekmişim doğurmamak için çocuk yapmazdım yoksa

Sent from my iPhone using Tapatalk