S
sergun26
Ziyaretçi
Kaç kere söyleyeceğim, 2 monitörü de denedim, monitörlerde sorun yok.Monitörden sorun olabilir bendede olmuştu bi ara ekran yanmıştı Tabii tv ekranı sonra diğerine geçtim başka bi monitöre bağla dene bi.
Kaç kere söyleyeceğim, 2 monitörü de denedim, monitörlerde sorun yok.Monitörden sorun olabilir bendede olmuştu bi ara ekran yanmıştı Tabii tv ekranı sonra diğerine geçtim başka bi monitöre bağla dene bi.
Anakarttan nasıl alıyoruz?Cahalca bir cevap*
Goruntuyu ekran kartindan degil de anakarttan almayi denedin mi ?
Kasanin arka tarafinda usb girislerinin oldugu plaka tabii vga olup olmadiklarindan emin degilim ordakilerinAnakarttan nasıl alıyoruz?
Orasının neresinden, şu resimin üstünden daire içine alıp gönderebilir misin?Kasanin arka tarafinda usb girislerinin oldugu plaka
Ekran kartindan goruntu aldigin seye benzeyenler iste mobilden kolay degilOrasının neresinden, şu resimin üstünden daire içine alıp gönderebilir misin?
Sunucu olarak kullanabilir, kişisel bir websitesi açabilir.Milattan Kalmış Bir Bilgisayar İçin Uğraşmana Deymez 6GB HDD Olan Bir PC Deki Donanımlara Bakarsak Sadece Office Çalışmaları Ve Mayın Tarlası Oynatır Sana İnternette Bile Zor Dolaşır Tahminen Max 32 MB Ram Vardır Onda Dahada Eski Olabilirse @Alps Koleksiyon Yapıyor İşine Yararsa Alır O Koleksiyoncu
Elektrik İsrafına YazıkSunucu olarak kullanabilir, kişisel bir websitesi açabilir.
Hahaha :-DElektrik İsrafına Yazık