Eski Bir Bilgisayar Geldi Eve, Ekrana Görüntü Gelmiyor

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüntü gelmiyorsa işlemcide sıkıntı olabilir :C

S

sergun26

Ziyaretçi
Milattan Kalmış Bir Bilgisayar İçin Uğraşmana Deymez 6GB HDD Olan Bir PC Deki Donanımlara Bakarsak Sadece Office Çalışmaları Ve Mayın Tarlası Oynatır Sana İnternette Bile Zor Dolaşır Tahminen Max 32 MB Ram Vardır Onda Dahada Eski Olabilirse @Alps Koleksiyon Yapıyor İşine Yararsa Alır O Koleksiyoncu :p
Benim amacım Linux sistemlerini denemek.[DOUBLEPOST=1429543556,1429543512][/DOUBLEPOST]
Kasanin arka tarafinda usb girislerinin oldugu plaka :( tabii vga olup olmadiklarindan emin degilim ordakilerin :(
Zaten oradan alıyorum.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Her 2 VGA girişini dene. 2'side çalışmıyorsa ekran kartını anakarttan çıkarıp Anakart'ın VGA'sına bağla tekrar dene. Eğer bu sefer açıldıysa ekran kartında hasar var demektir. Bu tür eski anakartlar Ekran kartı takıldığında anakarttaki görüntü çıkışlarını iptal eder. Olmadı Ram'lerin 1 ini çıkarıp dene olmazsa diğerini. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama neden sat diskavri al diyemiyoruz ya :(

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kel(eron) işlemciden hayır gelmez bendekinin altındaki dişlerini kırdım 5 para etmez :(

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarı çöpe at sonra babana yalvar bir gtx970 tabanlı sistem için. İzin vermezse camdan atla öl cennette her duan kabul olur aaaa. Yeni bilgisayarın oldu [emoji14]

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pffs-. :( sorun içindeki kablolar takılı değildir olabilir. babana bozuk pcyi keklemişte olabilirler. en iyisi kullanma ;(