Eski Minecraft Mı Yeni Minecraft Mı ?

Eski Minecraft Mı Yeni Minecraft Mı ?

• Eski

Kullanılan: 10 66.7%
  • Yeni

Kullanılan: 5 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

CezzarEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Selamun Aleyküm...
Başlıkta da belirttiğim gibi, hangisi sizce daha zevkliydi ? Bence eski Minecraft.
Evet, belki bu kadar envai eşya, yaratık yoktu. Bu kadar gelişmemişti.
Ama bir başkaydı.
O toprak evleri, madende Creeper tarafından patlatılışımızı, gece olunca korkup bi köşeye çekilip yatak olmadığı için sabaha kadar beklemek çok güzeldi :creeper::ecehver:
Sizin fikirleriniz neler ?

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herşeyin eskisi daha zevkliydi fakat yenisi daha kullanışlı. Örneğin küçükken dışarda oturup misket oynamayı saklambaç (yada saklanbaç) oynamayı kumda yol yapıp araba sürmeyi çok severim . Şimdi ise bi anda 50 kişinin oynayabilecegi araba yarışları minecraft ta saklambaç çıktı . Eskisi daha zevkliydi hatta küçüklüğümde internete girip misket oyunu oyna yazdığımı bile hatırlıyorum ^^ Eski diyorum son kararım.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1.4 çıktığında yeni iPad 2 almıştım. Daha doğrusu hediye gelmişti. Ben de AppStore'da gezinirken bu oyunu buldum. Tabi demosuydu. Oynadım... okulda konuşuyrduk arkadaşlarla, bunun Minecraft olduğunu öğrenmiştim. Sonra 13 ₺'ye Minecraft Pocket Edition almıştım. O zamanlar 0.5 mi 0.6.1 mi neydeydim.
Ben o yıllar YouTube'da manyak gibi video izliyordum. En az 10.000 izlemişimdir. Haa... Bilgisayarım vardı. Windows 7, 2gb ram... Tabi benim bilgisayarım olduğunda 1.5 çıkmıştı. İndirdim Minecraft'ı FareDüşmanı diye bir Youtube kanalı vardı. Halen var. İlk öğrendiğim sunucu NomercyMc idi. Keşke o zamanlar iyi bir bilgisayarım olsaydıda oynayabilseydim. Şimdi oyun o kadar saçmalaştı ki... Yok barışçılda yaratık vs.vs maffettiler. Biz eskilerdeniz. Microsoft oyunu batırdı açıkçası. Saygılarımla, herkesin yorumuna saygı duyuyorum...

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Eskisinin daha zevkli olmasının sebebi yeni şeyler öğreniyor olmanız. Bir süre sonra herşeyi öğrenince ve hep aynı şeyi tekrarlayınca eski versiyonu değil de eskiden öğrenirkenki eğlencenizi arıyorsunuz.
Aynen öyle. Ben minecraft'ı ilk başladığım zamanları çok özlüyorum :(

CezzarEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen. Yatak için yünüm olmadığından buzun üstüne toprak ev yapıp geceyi orda geçirdiğimi hatırlıyorum :D

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Şimdiye kadar hiçbir eski oyundan hoşlanmadım. Bir şeyin niye eskisini sevesin? Yeni versiyonundan milyonlarca eksik kodu bulunan bir versiyon.. neden sevilsin?

:çerçeve: Bir hikayem:
(konuyla bir alakası yok :olgun:)

EnesbiTR sunucuya giriş yaptı.
/warp lapis
EnesbiTR: Lapis elmastan bile daha güçlü galiba. En iyisi elmas kazma yapmaya çalışayım.
*1 saat sonra*
EnesbiTR: Bu ne lan ne güçsüz bir madenmiş?!

Bu humanın dediği gibi:
Eskisinin daha zevkli olmasının sebebi yeni şeyler öğreniyor olmanız. Bir süre sonra herşeyi öğrenince ve hep aynı şeyi tekrarlayınca eski versiyonu değil de eskiden öğrenirkenki eğlencenizi arıyorsunuz.

Son düzenleme:

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdiye kadar hiçbir eski oyundan hoşlanmadım. Bir şeyin niye eskisini sevesin? Yeni versiyonundan milyonlarca eksik kodu bulunan bir versiyon.. neden sevilsin?

Bu humanın dediği gibi:
Eskisi neydi biliyor musun? Eskisi dosluk du. Eskisi kardeşlikti. Şimdi herkesin amacı VIP satıp 3-5 para kazanmak. Eskiden öyle miydi? Eskiden adam gibi serverler vardı. Şimdi her önüne gelen annesine ağlayarak AxiTR,Nitrado server açıyor.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Eskisi neydi biliyor musun? Eskisi dosluk du. Eskisi kardeşlikti. Şimdi herkesin amacı VIP satıp 3-5 para kazanmak. Eskiden öyle miydi? Eskiden adam gibi serverler vardı. Şimdi her önüne gelen annesine ağlayarak AxiTR,Nitrado server açıyor.
"Eskiden" bir zaman kavramıdır. Bu konuda Minecraft'ın eski sürümü kastediliyor.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabikide eski Minecraft.
Toprakdan ev yapmışdım.Kapısı bile yokdu.sadece toprak...
Evin içi kapkaranlıkdı o yüzden küçük bir merdiven gibi bir yer yapmıştım evin üst kısmında dolaşıyordum.
Birden enderman görüp ödüm kopmuşdu.
Çılgınlar gibi ışınlanıyordu çünkü yağmur yağıyordu...
Servere girdim ilk server maceram Efsane-Craft.
PvP'em çok kötü olduğu için o kadar gelişmem (O da ne gelişme)
Arenada bitti o kadar item gitmişdi.O anın heyecınyla oyunu kapattım kalbim küt küt 1 ay oynamadım Minecraft.
Ah daha neler neler !