Eski Minecraft Mı Yeni Minecraft Mı ?

Eski Minecraft Mı Yeni Minecraft Mı ?

• Eski

Kullanılan: 10 66.7%
  • Yeni

Kullanılan: 5 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

OnurHero

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eskisi güzeldi ben minecraft ta 1.6.4 te başladım ozaman son oyuncu oynuyordum sonra gitti gitti oyunu microsoft aldı alır almaz yenilikler getirdi yeni halleri daha kullanışlı ancak pvp berbat bende pvp düşkünu olduğum için eski hal diyorum

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Sanki eskiden 1.9 vardıda bana Türkçe öğretiyorsun.
Benim demeye çalıştığım, sen önceki mesajında eskiden oynarken güzel olduğunu söylemişsin. Eski sürümünden bahsetmemişsin.
Ben, konu bunu değil eski sürümünü soruyor diyorum. Eğer sen eskiden derken sürümden de bahsediyorsan o zaman sorun yok

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim demeye çalıştığım, sen önceki mesajında eskiden oynarken güzel olduğunu söylemişsin. Eski sürümünden bahsetmemişsin.
Ben, konu bunu değil eski sürümünü soruyor diyorum. Eğer sen eskiden derken sürümden de bahsediyorsan o zaman sorun yok
Konunun başlığında da olduğu gibi "Eskiden" 1.9 mu vardı güzel kardeşim. Diyorsun ya eskiden güzeldi diye. Zaten eskiden oynarken 1.9 yoktu.Adam gibi bir sürüm vardı.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.10 da başladım ama indirme zamanım 1.7.10 du bot oyunda modern mimari yarışması yaparken görmüştüm oyunu. Topraktan ev yapmıştım. Aslında baya anlamıştım. Buton kapı kılıç balta çok şeyi yapabiliodum sonra madende kayboldum. bide dünyalar tek kullanımlık sanıyordum sonra dünyayaya girmeyi öğrendim

bknz. bi oyun nasıl shit edilir Minecraft

Pilavboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle eski minecraft daha güzel (eski dediğim 1.4.7 veya 1.5.2 zamanı) o zaman daha düzgün serverler vardı zaten minecraft fazla tanınan bir oyunda değildi hileciler çok azdı ve oyun daha keyifliydi saçma sapan pluginler yoktu sade ve düzgün bir survival sunucusu bulabiliyoduk. Arkadaşlarla bi kere 1.2.5 sürümünü oynamıştık chunk hataları yüzünden sürekli çık-gir yapmak zorunda kalıyorduk.

Edit: Ben Minecraft Oynamaya 1.4.6 da başladım o zamanlar düz harita açıyordum (malum kasıyor) köylere gidip yerleşiyodum geceleri zombilerden ve creeperlardan çok korkuyordum sonra şu oyunu bi online oynayalım dedim 1.4.7 de ilk online serverimde oynamaya başladım çok güzeldi o zamanlar korkumu filan yenmiştim.

Orientall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben topraktan boğaziçi köprüsü yaptığımı bile hatırlıyorum :D Ciddiye ciddi vallahi

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
1.8 ve ilerisini saymazsak bence yeni ama 1.7 eski olduğu için eski
bide alpha güzeldi

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben 1.7.2 sunucu açtım yeni sürümlere karşıyım..

EgeTürker

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Be Eskiden Swlere Girmeyi Bilmiyordum
Cok Oyunculuya Basinca Yakindan Server Bulamiyordu Bende Ah Ah Biriside ''Sorvir'' Kursn Diyordm Birde TeamExtreme Vardi Bende Yakinimda Biri Server Kurdu Diye Seviniyordum
VE O YAZI YILLARCA YAZDI

SERVER IS FULL!

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftı ilk kez demo sürümünde oynamıştım.Daha oyun ne onu bile çözemezken gece olmuştu ardından bi örümcek geldi bende ilk defa gördüğüm için ödüm koptu ve altıma(ne demek istediğimi siz anladınız.Kurallar kurallar ah kurallar :( ).Tabii oyunu yavaş yavaş çözdüm ve yeni şeyler öğrenmek çok güzeldi aynı @ruddeTR 'nin de dediği gibi.Ben yeni minecraft diyorum ancak kimsenin de düşüncesine karışamam aksine saygı duyarım.

Emirhangg00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eski serverlerde daha çok eğleniyordum şu an öyle server bulmak baya zor... En son 1.7.2 çıktığında eğlenceli bi survival yapmıştım. :(