Eski Sunucumuz Geri Dönüyor Eskilerden Varsa Girsin Konuya YIL : 2012-2013 Arası !!!

Sunucunuz Tekrar Geri Gelsinmi ??

• Sunucunuzun açılmasını bekliyorum .

Kullanılan: 6 85.7%
  • Sunucuyu survival veya faction açarsanız daha iyi olur.

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Bartuceylan eski skypemden duyurmuştum telefon numaramı veririm özelden belki beni az tanıyorsan sesimden tanırsın .

Bu arada sizde eski oyuncularımızdansanız sizleride aramızda görmekten gurur duyarız .
Hesap yeni falan diye şüphelendim üzgünüm. Bu şekilde milleti kandırıp kendi sunucusunu açan insan sayısı fazla.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Hesap yeni falan diye şüphelendim üzgünüm. Bu şekilde milleti kandırıp kendi sunucusunu açan insan sayısı fazla.
Bartu haklısın kardeşim fakat ben giderken skypemden duyurmuştum böyle kişiler çok dedin sende haklısın güvende fakat istersen tel numaramı veririm diyorum eski skypemdede var o yani inanmıyanlara kanıt o .Ve sende eski oyuncumuzsan aramızda görmekten mutluluk duyarım .

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tutmaz o zamanlar küçük kişiler mcyi bilmiyodu suan içler acısı fekşın aç :(

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival açacaksanız ve bu emek olacaksa Xr4y koruması olması gerekiyor ki Xr4y koruması koyduğun zaman ise lagg yapacaktır lakin yapmasa bile oyuncu çekemeyeceksin ve adaletli sunucu yapsan bile anlamı kalmayacak fakat tercihim eski Atina Saga'yı açman olacaktır :)
İyi forumlar!

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Survival açacaksanız ve bu emek olacaksa Xr4y koruması olması gerekiyor ki Xr4y koruması koyduğun zaman ise lagg yapacaktır lakin yapmasa bile oyuncu çekemeyeceksin ve adaletli sunucu yapsan bile anlamı kalmayacak fakat tercihim eski Atina Saga'yı açman olacaktır :)
İyi forumlar!
Xra.y yerine orebrusfactor3 kullandık bu sayede madenleri x.rayla uzaktan göremiyecekler yakından göreceklerdir lag ihtimali 0 çünkü Java sını editledik . Kendi mysql mize bağladık bizim adaletimiz budur . İyi Forumlar . Bu arada çocuk değiliz biz dadaş . :)

SUNUCUMUZ KENDİ MYSQL Sİ VARDIR YANİ SİTEYE KAYIT EDER BÜTÜN HERŞEYİ LAG İHTİMALİ 0 BUNU UNUTMAYIN !!! Mysql Farkı ...

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Off dostum anlamıyorsun. Sunucuda lagg değil, oyuncuda lagg oluşturacak.
Herkesin interneti xray korumasını kaldıracak kadar hızlı değil, xray korumalı chunku yükleyecek kadar hızlı değil.
Bu da oyuncuya pingli bir oyun hizmeti sunacak :) Umarım dediğimi anlamışsındır.