Eskiler ve Pek de O Kadar Eski Olmayanlar...

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Yenilerden bahsediyorsan takıldıkları konular minecraft serverlar biraz daha eskiler arada muhabbet kısmını giriyor bazıları skript java konusunda takılıyor ama geneli bi girip çıkıyor benim gibi forum o konuda bizim için ölü gibi
Girme sebebi de eski günlerin hatırına. Yaşlandık. Yeniler çirkinleştiriyor bu güzel işi.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eheu ben 2013'de başladım forumu takip etmeye sadece sunucular için sonra @Kovalskiyi açtım ve 2600'e yakın mesaj vardı xD, gelen kutusunda mesajın tekinde 3k mesaj vardı grup kurmuştuk bayağı aktiftim. Eski anime kitlesi kalmadı ve ben minecrafttı sevdiğim için hala güzel forum. Şunca yıllık minecraft türkiye tarihinde adam akıllı 1 tane bile towny sunucu açılmadı ki en sevdiğim türdür. Açılsada oynasaq

Ümmet girmiyor nano girmiyor kendi kendimemi mesaj atıcamla .S

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Forumun en güzel yanı yetkili alımları kısmı bana göre. Okuyup okuyup gülüyorum. Eğer sinirliyseniz az girip okuyun birkaç dk sonra gülmeye başlayacaksınız.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buraya pek eskiye özlemden değilde insan iliskilerinden dolayı giriyorum. Buradaki insanlar genelde üretken biseyler bilen ve biseyler kapabileceğin insanlar oluyor.

Bu arada tanrı affetsin konu gılgamış destanı gibi olmuş okurken beynimde "ne yapmak nereye varmak istemektedir" cümlesi yankılandı.