Ooo Layto - kun nerelerdeydin? Uzun zaman oldu.Ehm,, Selam! .
Uzun zaman oldu.
ahh ahh profile bak da anla grup açtım kimse elmiyoyazın bakalım üyelikleri eskileri görelim
Edit:28 Şubat 2012 benimki![]()
Bir kaç küçük karar sebebiyle forumda yoktum, fakat büyük kararlar sebebiyle geri dönmeyi planladımOoo Layto - kun nerelerdeydin? Uzun zaman oldu.
Ozaman tekrardan hoşgeldin.Bir kaç küçük karar sebebiyle forumda yoktum, fakat büyük kararlar sebebiyle geri dönmeyi planladım![]()
Hadi bakalım hayırlısı. Sohbet konusunada bekliyorum seni.Bir kaç küçük karar sebebiyle forumda yoktum, fakat büyük kararlar sebebiyle geri dönmeyi planladım![]()
Steam veya Discord'da açsana?Fb grubuna da fake hesaplarla bekliyorum
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pc olsa ilk işim o olurduSteam veya Discord'da açsana?
Mobilden de halledebilirsin aslında. Ya da en kısa yol olarak fake hesaplarla fb grubuna katılırız.Pc olsa ilk işim o olurdu
Ama sream de acmayi dusunuyorum
Ben de oyle dusunmustum de ben ifsa olabilirim kendi hesabimla actim sizden cekinecek degilimMobilden de halledebilirsin aslında. Ya da en kısa yol olarak fake hesaplarla fb grubuna katılırız.
Sonuçta bu gruba herkes erişip senin face'ini görebiliyor değil mi? Hadi biz ifşa gibi boş,amaçsız bir olaya kalkışmayız ama diğer bu portala ulaşanların yapmayacağı ne malum?Ben de oyle dusunmustum de ben ifsa olabilirim kendi hesabimla actim sizden cekinecek degilim