Eskilerden kim kaldı

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hayrola gardaş? Tek tek eski üyelere mektup atarak mı foruma çekiyorlar? Rüyanıza ak bir şeyler mi girdi?
Aha buraya yazıyorum şu içinde bulunduğumuz ay bitmeden bir yerden craftmen kawasaki ninja gibi fırlarsa hiç şaşırmayacağım.
Tekrardan hoş geldin. Uzun zaman olmuştu.

ZorinTRz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayrola gardaş? Tek tek eski üyelere mektup atarak mı foruma çekiyorlar? Rüyanıza ak bir şeyler mi girdi?
Aha buraya yazıyorum şu içinde bulunduğumuz ay bitmeden bir yerden craftmen kawasaki ninja gibi fırlarsa hiç şaşırmayacağım.
Tekrardan hoş geldin. Uzun zaman olmuştu.
İnanmazsın, tuvaletteyken aklıma bu forum geldi. Bugün de açtım üyeliği girdim kimler var kimler yok diye bakmak için. Sen de tekrardan hoşgeldin foruma girdiğim zamanlarda sen de yoktun.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İnanmazsın, tuvaletteyken aklıma bu forum geldi. Bugün de açtım üyeliği girdim kimler var kimler yok diye bakmak için. Sen de tekrardan hoşgeldin foruma girdiğim zamanlarda sen de yoktun.
Skype'tan mesaj atmışsın öğlen. 10 - 15 dk önce plug şifremi sıfırlamak için outlook girdiğimde fark ettim. Yoksa Allah bilir ne zaman görürdüm onu.

Edit - Ben foruma tekrardan geleli bir iki hafta oluyor. Hemen hemen aynı ayda çoğumuz geri dönmüş anlaşılan.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Skype'tan mesaj atmışsın öğlen. 10 - 15 dk önce plug şifremi sıfırlamak için outlook girdiğimde fark ettim. Yoksa Allah bilir ne zaman görürdüm onu.

Edit - Ben foruma tekrardan geleli bir iki hafta oluyor. Hemen hemen aynı ayda çoğumuz geri dönmüş anlaşılan.
Icimize doğmuş <3

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beni hatırlayan hiç kimse yokmuş be :D
Ben seni hiç unutmadım ki. Yüreğimin bir köşesinde hep Yurekreo_ yazıyordu. :aşık:
Şaka bir yana seni tekrar görmek güzel. Seni hatırlıyorum. Özellikle beni değil de yan hesabımı izleyişini hiç unutamıyorum :sinsi1:

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben seni hiç unutmadım ki. Yüreğimin bir köşesinde hep Yurekreo_ yazıyordu. :aşık:
Şaka bir yana seni tekrar görmek güzel. Seni hatırlıyorum. Özellikle beni değil de yan hesabımı izleyişini hiç unutamıyorum :sinsi1:

Sağolasın bende seni hala hatırlıyorum aynı tarihde kaydolduğumuz bi kardeşim :D

Ah eskiler ah yorekok cikinca sen unutuldun be yurekcim

yorekok ile ben ne alaka acep :ci:

Sen Babakok musun

No ben değilim

2013 Nisan eski sayılır mı?

Seni profil resminden hatırlıyorum.

Senin nicki okuyunca sende hiç yabancı gelmedin bana

• Beğen

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Sağolasın bende seni hala hatırlıyorum aynı tarihde kaydolduğumuz bi kardeşim :D

yorekok ile ben ne alaka acep :ci:

No ben değilim

Senin nicki okuyunca sende hiç yabancı gelmedin bana
Isim benzerligine gonderme yaptim len [emoji23]

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskilerden az kişi kaldı yarısıda çomar :(

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi