Eskilerden Olanlar Buraya

Lovebeer24

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden minecraft da küfür yoktu küçük cocuklar yoktu her şey emekti hammadde lapis gibi saçmalıklar yoktu!!

fress

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
eskiden minecraftta kömürü 1 saatte buldugumu hatırlıyorum :D , enderman yokdu , can sadece yemek yiyerek doluyordu ,yemek ve yay dan ok atmak 1 saniye bile sürmüyordu 5 sn yede 1 stack ok bitirmişligim oluyordu :D , 1.7.3 den 1.8.0 güncellemesini o kadar bekledikki :D

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eskiden minecraftta kömürü 1 saatte buldugumu hatırlıyorum :D , enderman yokdu , can sadece yemek yiyerek doluyordu ,yemek ve yay dan ok atmak 1 saniye bile sürmüyordu 5 sn yede 1 stack ok bitirmişligim oluyordu :D , 1.7.3 den 1.8.0 güncellemesini o kadar bekledikki :D
Aynen mayıstan ekime kadar bekledik 1.8'i ilk çıktığında devrim gibiydi.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Güzel fakat oyunun orjinalliğini bozuyor bence.Modlu olsa çok daha güzel olurdu.
Bence minecraftı geliştiren başka bir etmen.Çünkü çok işe yarayacak bir blok onunla deniz altı yapıldığını gördüm ben ve hereket ediyor modsuz pluginsiz ayrıca bir kaç piston ve redston ile yapılan bir icadıda var yerdeki adamı yükseklere fırlata biliyor ve diyelimki singleplayerda moblar bizi ğeşliyor o icadı kullanarak kolayca evimize kaçabiliriz.