TinecraftMurk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O zamanlar hileyi önlemek daha zordu evet hile vardı.Hatta şuanki kadar vardı.Hile yoktu
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim
O zamanlar hileyi önlemek daha zordu evet hile vardı.Hatta şuanki kadar vardı.Hile yoktu
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim
Alla hallah Ben hile kullananlarla nadir karşilaşiyordum Aciba çokmu şansliyim yoksa şansizmiyim ?O zamanlar hileyi önlemek daha zordu evet hile vardı.Hatta şuanki kadar vardı.
Vardı bayağı hatta 1.2.5 sürümü "N.O.D.U.S."'un ünlü chest dupesiyle hatırlanır.Alla hallah Ben hile kullananlarla nadir karşilaşiyordum Aciba çokmu şansliyim yoksa şansizmiyim ?![]()
allahalla hiç karsilaşmadim sanirim oynamaya okadar dalmişimki çevremdekileri fark etmemişim.Vardı bayağı hatta 1.2.5 sürümü "N.O.D.U.S."'un ünlü chest dupesiyle hatırlanır.
Slimeblock kadar düzgün bir blok yok.Oyunda podzol,slimeblock gibi saçma sapan bloklar yoktu.
Peki podzol ?Slimeblock kadar düzgün bir blok yok.
Redstone açısından şu an olduğundan çok daha kötüydü.
Ninecrafttaki en büyük gelişme bnce atPeki podzol ?
Sana 1.5.2de HungerGames sunucu vereyim gör hilelileri adamlar bana 5 kalb çakioAlla hallah Ben hile kullananlarla nadir karşilaşiyordum Aciba çokmu şansliyim yoksa şansizmiyim ?![]()
ben 1.2.5 den bahsediyodumSana 1.5.2de HungerGames sunucu vereyim gör hilelileri adamlar bana 5 kalb çakiohadesken zor dayanıyorum
Aynen mayıstan ekime kadar bekledik 1.8'i ilk çıktığında devrim gibiydi.eskiden minecraftta kömürü 1 saatte buldugumu hatırlıyorum, enderman yokdu , can sadece yemek yiyerek doluyordu ,yemek ve yay dan ok atmak 1 saniye bile sürmüyordu 5 sn yede 1 stack ok bitirmişligim oluyordu
, 1.7.3 den 1.8.0 güncellemesini o kadar bekledikki
![]()
slime block saçmamı sence? onunla nasıl icatlar yapıldığından haberin varmı senin?Oyunda podzol,slimeblock gibi saçma sapan bloklar yoktu.
Güzel fakat oyunun orjinalliğini bozuyor bence.Modlu olsa çok daha güzel olurdu.slime block saçmamı sence? onunla nasıl icatlar yapıldığından haberin varmı senin?
Bence minecraftı geliştiren başka bir etmen.Çünkü çok işe yarayacak bir blok onunla deniz altı yapıldığını gördüm ben ve hereket ediyor modsuz pluginsiz ayrıca bir kaç piston ve redston ile yapılan bir icadıda var yerdeki adamı yükseklere fırlata biliyor ve diyelimki singleplayerda moblar bizi ğeşliyor o icadı kullanarak kolayca evimize kaçabiliriz.Güzel fakat oyunun orjinalliğini bozuyor bence.Modlu olsa çok daha güzel olurdu.