Eskilerden Olanlar Buraya

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden daha iyiydi mod yüklenmiş gibi hisstemiyordum hele 1.7 iyice modlu hissi veriyor. 1.5.2 çok güzeldi redston gücünü yenilemek için redstone torch ile dört blok yükseklikte kule yapmaya gerek kalmadı kızıltaş yenileyici ile. O yüzden 1.5.2 en sevdiğim sürüm modlarda da en çok o sürümde rahat ettim. :)

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft server: serbest bırakılırdık abartı şeyler bedava eşyalar yoktu önüne gelen server açmıyordu profesyonel olmayanlar hamachi takılırdı ve daha iyidi
minecraft: eğlence üzerine ve keşifli öğrenmeli kolaydı şimdi biraz sistematiğe döndü ama yeni snapshot göz dağı veriyor yeni eklentiler güzel olacağa benziyor

• Beğen
Reactions: DIO

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8'de world generator de değişecekmiş. Daha iyi manzaralar sunacak şekilde ama köklü bir şey değil. Sunucular konusunda haklısın eskiden çok daha iyiydi. Her ne kadar kolay şeylere karşı da olsam eski sunucuların hammaddelilerini bile özledim.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bi server açtım eskisi gibi sadece 2 online vardı sonra kapatıp yeni oyuna baslar başlamaz p4 set veren server açtım server acilali 4 saat olmadan 40 online garanti ni server oldu :D

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zümrüt denen şey yoktu.

Köylülerde yoktu o zamanlar... Böyle akasya ağaçları gri ağaçlar falan yoktu. Turunculu biyom yoktu. Adını hatırlamıyom turunculu olanın. RedStone'den blok yapılmıyodu o zamanlar bide.. İnek eti pişince rengi koyu kahverengiydi. Domuz etininki açık pembeydi pişince.. Bide Balkabağından pasta yapılmıyordu. Patates-Havuç yoktu.

Yada ben yanlış hatırlıyom.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Büyük çoğunluk serverini Hamachi üzerinden kuruyordu.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk