MinecraftDelisi2004
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
.(SERVER IPTAL OLDU MINECRAFT'I BIRAKIYORUM PROFESYONEL FOTOGRAFCILIK VE SENARYO YAZIMLARINA BAŞLIYORUM IYI FORUMLAR)
Son düzenleme:
Eskiler dediğiniz sunucuları acaba daha önce gördünüz mü ? O Tür sunucularda Lapis , hammadde , viphammadde bulunmaz ..
Event Günü denilen özel günlerde maden eventi açılmaz .. Parkur ve benzeri yada yaratıcı oyuncuyu zorlayan bir takım testler hazırlanır buna event denir ..
Eskiler dediğiniz sunucuda '' /warp orman '' olmaz .. Spawn Ormandır ve kenarlardan ormana atlayıp vahşi doğaya giriş yaparsınız ..
Önce eskileri özledik dediğin sunucu türlerini araştır sonra icraata geçmeyi dene ..
Yaptığın eski türdeki sunuculara bir hakarettir ..
Eskiler diyince bir hakaret algıladım gibi o nedenle böyle bir açıklama gereği duydum saygılar iyi forumlar ..Eski dedim ama o kadar da eski değil. Faction gelişmeye başladığındaki eskiden bahsediyorum. Yani hammadde lapis orman yeni bulunan serverlardan. Görüşünüze saygı duyuyorum ve duymak zorundayım fakat size hak vermiyorum bu konuda. Bazı serverlar vardır emek server derler fakat mapler hazır olur. Lanet olası bosslar yapılır oyuncular ölür itemlarını kaybedip serverdan çıkarlar. Veya küçük küçük yerler yapıp kocaman bir spawn yaparlar. Ve sırf spawn yüzünden server popüler olur. Bunun gibi bir server olmasın diye çalıştım. Yine de eleştiriniz için teşekkürler.
lapisi ben hiç sevmiyorum ama günümüzde factionların baş tacı olmuş durumda .. lapissiz faction piyasaya tutunamıyor ..
Telif haklarını kullan bence.Spawn internetten alıntı. Yapımcısıda benim. Serverimden çalıp internete koydular.