Eşya düşürmeme !

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bu yetkiye sahip olan kişinin zaten, ölümden korkmaması ve birdaha dizilmemesi ve özel polis eşyalarının Rebeller tarafından alınmaması istediğimiz için bu şekilde örneğin şok bombası özel polis silahları gibi.
CS Gibi Oyunlarda Nasıl Polis Ve Terör Ölüyor Ve İtemler Düşüyorsa Bundada Düşmesi Normal Ha Arma3 Nasıl Oyun Bilmiyorum Oynamadım Sadece Birkaç Yayınını İzledim
Daha Pretik Çözüm Olarak Sanırsam Dediğin Şeyler Şok Bombasından Yola Çıkarak Söylüyorum Her Halde Sağ Tıklayınca Bir Şeyler Atan Bir Skript Ürünü veya Guns Pluginindeki Bir Silah Şöyle bir şey Yapsan Mesela İtem Örn Blaze Çubuğu Buna Perm Verirsin Permi Olmayan Sağ Tıklayamaz Böylece O Eventi Gerçekleştiremeyip Kullanamaz Olur Yada Arkadaşın Dediği Gibi Bir Türde İtem Yere Düşünce Direk Silersin

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
CS Gibi Oyunlarda Nasıl Polis Ve Terör Ölüyor Ve İtemler Düşüyorsa Bundada Düşmesi Normal Ha Arma3 Nasıl Oyun Bilmiyorum Oynamadım Sadece Birkaç Yayınını İzledim
Daha Pretik Çözüm Olarak Sanırsam Dediğin Şeyler Şok Bombasından Yola Çıkarak Söylüyorum Her Halde Sağ Tıklayınca Bir Şeyler Atan Bir Skript Ürünü veya Guns Pluginindeki Bir Silah Şöyle bir şey Yapsan Mesela İtem Örn Blaze Çubuğu Buna Perm Verirsin Permi Olmayan Sağ Tıklayamaz Böylece O Eventi Gerçekleştiremeyip Kullanamaz Olur Yada Arkadaşın Dediği Gibi Bir Türde İtem Yere Düşünce Direk Silersin
Polisler öldüğü zaman direk eşyalı şekilde doğuyorlar ve polislerin eşyaları alınmıyor[DOUBLEPOST=1432887964,1432887900][/DOUBLEPOST]
Bu
Kod:
On drop:
event-entity's name contains "&eŞok bombası"
cancel event
Veya bu
Kod:
on pickup:
event-item's name contains "&eŞok dalgası"
player doesn't have permission "sinif.polis"
cancel event
İşini görebilir
Teşekkürler süper denerim birazdan[DOUBLEPOST=1432888056][/DOUBLEPOST]
Polisler öldüğü zaman direk eşyalı şekilde doğuyorlar ve polislerin eşyaları alınmıyor[DOUBLEPOST=1432887964,1432887900][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler süper denerim birazdan
Bunu mesala all-item gibi bir event ile yapamazmıyız ?

50TKK50

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pek bilgim yok ama envanterine 1 veya daha fazla item aldığında veya koyduğunda envanteri kaydetsin ölünce tekrar koysun (zırhın hasarı falan dolar) olmazmı böle ?

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Çok iyiymiş, peki oyuncuya geri nasıl veriyoruz envanteri?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi