Kartila7
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Eternal Survival
Sürüm 1.8.x / 1.14
Sitemiz: eterna.mc.tc
ip: Eternal.batihost.net
Slot: Sınırsız
Tanıtım
Serverde birçok özeligi daha işlevsel hale getirmeye çalıştık
Meslekler tılsım gibi özeliklerle farklı deneyimler sunmayı hedefledik
dilerseniz özeliklere ayrıntılı bir şekilde bakalım
Meslek Sistemi
Bilgidiniz meslek sitemlerini unutun şu '/jobs join' den rütbeden felan bahsediyorum
bu yaptıgımız daha önce denendimi biliyorum fakat ben bi oyuncu olarak
böyle özelligi olan bir serverda oyunamadım
ilk olarak servera giriş yaptıgınızda /meslekler diyerek bir meslek seçiyorsunuz
Peki Bu meslekler ne İşe Yarıyor?
oyunda en temel ve hızlı para kazanma yöntemi bu mesleklerden birine girerek yapıyoruz
mesela bir elmas kazdınız bir oyuncu bu elması 1 e satıyosa markete madenci 2 ye satacak
ve
oyunda sadece ciftciler tarım yapabiliyor bu yüzden tarım malzemeleride degerli olacak
Mesleklere özel warplar sayesindede ticareti ve para kazanmayı seviyeli bir ayrım yaptık
Ciftci için iste özel bir makas ile tarım yapabilme olanagı sagladık
böylelikle ciftcilerin ekebildigi şeyleri makası olan biri toplayabilir ama makas sadece ciftci kitinde veriliyor
Tılsımlar
Tılsımlar oyundaki pvp sitemini biraz olsun eglenceli kılmak için varlar
meslek takaslardan ve kredi marketten elde edebileceginiz bu tılsımlar size 25 dk boyunca iksir efecti hatta iksirlerin vermedigi effectler bile veriyor
Tavuklar
Elmas yumurtlayan tavukları yada bunu gibi şeyleri hepiniz bilirsiniz
biz bu sistemi alıp çok degerli ve oyunda önemli yere sahip bir materyal haline getirdik
nasıl mı?
Barut bildiginiz üzre çokta degeri olmayan bir ürün biz de bu ürünle para kazanmanızı saglamak istedik
şu an 2 çeşit tavugumuz var
Tüylü Tavuk
Barut Tavugu
şeklinde ama ileriki dönemlerde sürekli bu liste güncelenecektir.
Oyuncuların farklı tatlar alması için çabaladıgımız bu serverda amaç hemen maden kazıp vs atmak degilde item kasıp emek verip
bundan zevk alan oyuncuların toplanacagı bir server haline getirmek istiyoruz
Konu tasarımı kötü oldugunun farkındayım ama biraz aceleye geldi 1-2 gün içerisinde bir grafikerle anlaşıp güzel bir konu tasarımı sunacagım.
İp
Eternal.batihost.net
Ekli dosyalar
Son düzenleme: