Ev Yapımı Tuzak

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok o 2.0cc v12 motor :D Vergisini düzenli olarak ödüyoruz :D
Fan Sesi benim değil + ses renderdan önce böyle değildi + müzik de değildi + 2GB RAM ne bekleyebiliriz ki :D Ama camtasia nın mouse sorununu her ne kadar çözmüş olsam da artık oCam kullanıcam. Çok hafif.
Camtasia ile çekerken direk olarak minecraft penceresini seçme onun yerine minecraft penceresinin boyutlarına göre ayarla ve öyle çek. Aynı yeri çekiyor ama fps daha az düşüyor. Ben öyle yapıyorum.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Camtasia ile çekerken direk olarak minecraft penceresini seçme onun yerine minecraft penceresinin boyutlarına göre ayarla ve öyle çek. Aynı yeri çekiyor ama fps daha az düşüyor. Ben öyle yapıyorum.
Artık oCam ile çekiyorum. Normalde 90-100 fps oynuyorum ve Camtasia da 30 fps e düşüyordu. İlginç bir şekilde oCam de 70-80 fps ile çekebiliyorum. Sonraki videomda kasma olmaz. Size de tavsiye ederim, güzel bir program "oCam".

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık oCam ile çekiyorum. Normalde 90-100 fps oynuyorum ve Camtasia da 30 fps e düşüyordu. İlginç bir şekilde oCam de 70-80 fps ile çekebiliyorum. Sonraki videomda kasma olmaz. Size de tavsiye ederim, güzel bir program "oCam".

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin için sevindim.[DOUBLEPOST=1439113183,1439112729][/DOUBLEPOST]İndirdim ve denedim ama 20 fps üstü görmedim.

JusticeMS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benim pc çok kötü en düşük video ayarları ve optifine ı kullandım ama maksimum fps 48 :S