Everest Mouse Ayar

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar bugun gittim everest d-355 mouse aldım ve yanınada kulaklık aldım ama kulaklıgın ucu yuvarlakmıs ona hic dikkat etmedim acelem oldugu icin o konudan kafam karıstı ona param bosa gitti sanırım neyse arkadaslar konuya gelirsek d-355 everestin mousesinde ben ayarları bi türlü yapamadım bunu minecraftta felan ben nasıl aktif ederim nasıl kullanabilirim bilen biri elbet cıkar diye tahmin ediyorum

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Shadow89GER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MACRO Yazısına Tıkla New e Bas macroya isim ver Sonra Start Recording e bas sonra yapmak istediğin eylemi yap (mesela:art arda tıkla) sonra loop time denenen şey ne kadar tekrar etsin 20 falan yap sonra ok de kapat 7 yi macro ismi yap bitti macron hazır

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MACRO Yazısına Tıkla New e Bas macroya isim ver Sonra Start Recording e bas sonra yapmak istediğin eylemi yap (mesela:art arda tıkla) sonra loop time denenen şey ne kadar tekrar etsin 20 falan yap sonra ok de kapat 7 yi macro ismi yap bitti macron hazır
Cok hosdur ama sol tık macro algılamıyor sadece klavyeden biseyleri algılıyor

Shadow89GER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
internetten keyboard to mouse program yaz çıkar istersen şimdi senin için yapabilirim :D