SpanklyTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
klavyedenmi sol tık yapcam ama nasıl .sinternetten keyboard to mouse program yaz çıkar istersen şimdi senin için yapabilirim![]()
klavyedenmi sol tık yapcam ama nasıl .sinternetten keyboard to mouse program yaz çıkar istersen şimdi senin için yapabilirim![]()
Sol Tıklamayla Zıplamamı ?Senin yaptığın makro hile yerine geçer.
Legal makro şudur: Sol tıklayınca zıplama, sağ tıklayınca yemek yiyinceye kadar basılı tutma, ok atarken sağ tıklayınca okun en verimli anına kadar bekletme vb.
Mutlu olabilmem icin nerden bulucam bi link varmı elinde nasıl yapcagıma dairhayır hani sadece klavyedekini kaydediyor ya o programlarda tıklama yapıyor o programın tuşunu macro tuşu ile aynı yaparsan tüm olay şöyle olur
Tuş I olarak Varsayalım
Macro Klavyeden I ya Basar
I ya Bastığını Anlayan Keyboard to Mouse Programı Mouse ye Ard arda Tıklamaya Başlar
SpanklyTR Mutlu Olur![]()
Makrosunu Kullanmassam sıradan kullancaksam gider 10 tllik mouse'da is yapar hacıbendede aynı maus var hiç ayar girmeden kullandım sen niye ayarlara girdin ki?
bu devirde herkes hileci en azından hile yüklemeyip arkam dönük vurmayacagımSenin yaptığın makro hile yerine geçer.
Legal makro şudur: Sol tıklayınca zıplama, sağ tıklayınca yemek yiyinceye kadar basılı tutma, ok atarken sağ tıklayınca okun en verimli anına kadar bekletme vb.
Degil degil
arkası dönük vuranlar oldugu sürece evet ben kötü pvp atıyorum ve 2 blok fazla mesefaden vuranlara karsı aynen ben kötü oyuncuyum .dMakro ve hileyi sadece beceriksiz olduğunu kabul edenler kullanır. Onun yerine orta tuşu Space olarak ayarla orta tuşa basıp zıplarsın daha iyi oynarsın.
arkası dönük vuranlar oldugu sürece evet ben kötü pvp atıyorum ve 2 blok fazla mesefaden vuranlara karsı aynen ben kötü oyuncuyum .d
olmuyor hacı is yapıyor pvpde D:olm makro ne ya? hile gibi bişi mi ne işe yarıyor olmasa olmuyor mu
kardesim ama abilere ezilince dalga geçiyolar onları görünce sinir hastasımı olayım benKötüysen kötü oyna. Sevdiğim bir filozofun sözü vardır;
"Başarıyı elde etmek kolaydır ama hak etmek zordur."
-Albert Camus
günah degildir hatipoglu beyMacromu Kullanan Var ? Macro günahtır günah günah yapmayın yav ben bu konuyu ramazanda konuşacam bekleyin
Onların yaptığı yanlış diye sen de mi yanlış yapacaksın? Sürü psikolojisinden terör örgütüne katılmak olur bu.kardesim ama *****lere ezilince dalga geçiyolar onları görünce sinir hastasımı olayım ben![]()
Benimde yanlıs yapmam lazım ama en azından fast break gibi arkamı dönük vurmıcam direk mouse ile konusmaların mantıklı ama abiler bide yasıtıyım gibi davranıyolar cocuk isminin sonuna 2006 koymus kac yasındasın diyom 10 yasındayım dio asker arkadasıymısım gibi davranıyor banaOnların yaptığı yanlış diye sen de mi yanlış yapacaksın? Sürü psikolojisinden terör örgütüne katılmak olur bu.