Evet - Hayır Dedirtme Challenge !!! (---

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herkes bana evet, hayır dedirtmeye çalışsın. Bakalım evet, hayır dedirtebilecek misiniz? Ben evet hayır dememeye çalışacağım. İstediğiniz cümleyi soruyu yazabilirsiniz. Ama sorduğunuz sorularda ben evet, hayır demeyi düşünmüyorum. Zorlanırsam mecburen diyebilirim. Ama deme imkanım pek yok.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Küçükken bir sorun yaşayıp, cinsiyet değiştirdiğin doğrumu ?

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Küçükken annen ve baban ayrılmış doğru mu ?

VAEHA225

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet veya hayır demezsen gece uyurken evine gelip kulaklarına jusin bieber çalan kulaklıklar yapıştıracam.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Evet mi hayır mı? ("hepsi, her ikisi de,hiçbiri" cevapları verilebilir, bunları soruya ekleyip sorabilen olursa bu iş çözülür bence)

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Küçükken bir sorun yaşayıp, cinsiyet değiştirdiğin doğrumu ?
Doğru değil.
Küçükken annen ve baban ayrılmış doğru mu ?
Doğru değil tabikide.
Evet veya hayır demezsen gece uyurken evine gelip kulaklarına jusin bieber çalan kulaklıklar yapıştıracam.
Yapıştırda görelim.
Evet mi hayır mı? ("hepsi, her ikisi de,hiçbiri" cevapları verilebilir, bunları soruya ekleyip sorabilen olursa bu iş çözülür bence)
Hiçbiri

Evet veya hayır.
Hiçbiri

ballewow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olayı çözüyorum beyler. Dostum, Anneni kaçırdılar kurtulması için "EVET" demen gerekiyor napardın? Hayır Diyecek halin yok sanırım :D GG Beyler.​

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zorlaştıralım o zaman. Telefonun yok. Kimseyle iletişim kuramazsın o admalar sadece "EVET" demeni bekliyor. Gerçekten "HAYIR" mı diyeceksin ? Annen senin gözlerinin içine bakarken :D
Sebepsiz yere bir şey dedirtmeleri iyi bir şey değil. Dedirtselerde başka şekilde cevap veririm.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet mi, hayır mı? (iki seçenek, tek cevap)

Ve... Çok kolay bitirdim konuyu, kilitleyebilirsiniz -_-