Evet - Hayır Dedirtme Challenge !!! (---

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumda konu açıklamadaki yazı "Ama deme imkanım pek yok." Sen bu yazıya göre yapabilirdin. Zaten imkanım olsa o şeyleri yazarım. Ayrıca benim konumla ilgili sana bir uyarı vereceğim. Ben tartışan kişilerle pek ilgilenmem. Eğer hayla tartışmaya devam edersen o yorumu yok sayarım cevaplamam.

Benim konuyu beğenmişsindir.

E ile başlayan V ile biten olumlu kelimeyi yazdın.
Kelimeyi yanlış söyledin bir kelimeyi söylemek bu kadar zormu bee

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Anladığım şu. Konuyu evet-hayır challenge değilde olay çıkarma challenge diye değiştirseniz ? Kilit soru gelmesine rağmen işe devam ediyorsun. ''Yes'' ve ''no'' bunu çevirmede neden yok diyorsun veya neden tabii ki diyorsun ? Sorudan kurtulmakmı ? Konu kilitlenmesinmi ? Yoksa ortam alevlensinmi ? Doğru cevaptan kaçman bu olayı buraya getiriyor.

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anladığım şu. Konuyu evet-hayır challenge değilde olay çıkarma challenge diye değiştirseniz ? Kilit soru gelmesine rağmen işe devam ediyorsun. ''Yes'' ve ''no'' bunu çevirmede neden yok diyorsun veya neden tabii ki diyorsun ? Sorudan kurtulmakmı ? Konu kilitlenmesinmi ? Yoksa ortam alevlensinmi ? Doğru cevaptan kaçman bu olayı buraya getiriyor.
Benim amacım biliyorsun o kelimeleri söylememek. Neden tabii ki veya yok dediğimi anlamışsındır.

Kelimeyi yanlış söyledin bir kelimeyi söylemek bu kadar zormu bee
Hangi kelimeyi yanlış söylediğimi sorabilir miyim?

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pardon Yanlış Okumuşum
Hatta yanlış okumamışım Biraz önce Düzenlemişsiniz!
E ile başlayan T ile biten kelime dediniz yani
EveT kelimesi demiş oldunuz yani Hadi eyw.