Evimde Neler Eksik ? :)

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar; ufak bir ev yaptım içini kendimce döşedim daha neler eklemeliyim fikrinizi söylemekten çekinmeyin lütfen :)

Youtube Kanalım;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Abone olarak beni onurlandırabilirsiniz :)

Son düzenleme:

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İçinde neler eksik, dışını göz önünde bulundurmayalım lütfen (!) :)

Yorum için teşekkürler.

Son düzenleme:

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir iç dekorasyoncu olarak derim ki,iç dekorasyon mutfak falan harika güzel tam benim kafadan.Sadece 4.resimdeki alan biraz boş kalmış yapraklarla koltuklarla halıyı güzel kullanarak süsleyebilirsin oraları.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sana iki tavsiyem var.
Birincisi,reklam yapmak için konu kasmaktan vazgeç.
İkincisi,bu evi yapmaya devam etmekten vazgeç.
Ek olarak bir daha texture ile gösterme böyle şeyleri.

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sana iki tavsiyem var.

bendende sana bir tavsiye benim paylaştığım fotoğraflar başka forumlara benden izinsiz konulduğu için orda link var (!) hem yöneticiler sesini çıkarmazken sana ne oluyor? ayriyetten keyfimin kahyasımısın istediğim yere istediğim linki koyarım sakıncası olsaydı yönetici tarafından uyarılırdım. Orada link var diye benim kanalımın reklamı olduğunu düşünüyorsan o senin sorunun ben bu foruma girdiğimdede abonem 100'dü şimdide 100 uzun uzadıya cevap vermek var ama gerçekten çok sıktınız illaki muhalefet biri çıkacak ne yapalım görmezden geleceğiz.

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sırf Reklam İçin Bu Tarz işlere Kafa Yorma.
benim amacım diger yoruma verdiğim cevap gibi reklam kasmak değiş reklam kasmak isteseydim yerim konu acma bölümü değil acılan konuların altı olurdu link atıp dururdum yalan yazılar ile siz keyfiniz nasıl anlamak isitiyorsa öyle anlayın.

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana iki tavsiyem var.
Birincisi,resiminin farklı yerlerde kullanılmamasından ötürü kanal adı koymuştur
İkincisi,her insanın kendine özgü fikir ve düşüncesi vardır.O onun evi,karışamazsın.

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birincisi,resiminin farklı yerlerde kullanılmamasından ötürü kanal adı koymuştur
İkincisi,her insanın kendine özgü fikir ve düşüncesi vardır.O onun evi,karışamazsın.

aynen söylemek istediklerime tercüman oldunuz. Bazı insanlar olacaktır her zaman ters anlayan onlarada doğruyu anlatmak gerekir derim her zaman ama bazen kasıtlı yapıldığı düşüncesi beni deli ediyor.

Resimlerin izinsiz kullanılmasından dolayı link koyuyorum (!)