Evimde Neler Eksik ? :)

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim amacım diger yoruma verdiğim cevap gibi reklam kasmak değiş reklam kasmak isteseydim yerim konu acma bölümü değil acılan konuların altı olurdu link atıp dururdum yalan yazılar ile siz keyfiniz nasıl anlamak isitiyorsa öyle anlayın.
:D şakamı bu. Amaç rekalm olmasa okadar youtube channel'in ismi her fotografta neden var ? evin disinda niye channel'in pixel art i var ?

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Birincisi,resiminin farklı yerlerde kullanılmamasından ötürü kanal adı koymuştur
İkincisi,her insanın kendine özgü fikir ve düşüncesi vardır.O onun evi,karışamazsın.
sana katilmiyorum cunku evimin neresi eksik genelde ev dekorasyonuna degil evin sekline bence daha cok onem verilir yoksa bende sana alip oyle bisey yaparim bir kac oda gosteririm ve sonrami yetenekmi hayal gucumu diye merak edersin

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana katilmiyorum cunku evimin neresi eksik genelde ev dekorasyonuna degil evin sekline bence daha cok onem verilir yoksa bende sana alip oyle bisey yaparim bir kac oda gosteririm ve sonrami yetenekmi hayal gucumu diye merak edersin
Gerçek hayatımızı düşünelim mi? Evin bir dış dekorasyonu bir iç dekorasyonu vardır.Arkadaş benim gibi dış dekorasyonu kötü olup iç dekorasyondan hoşlanan ve iyi yapan birisi olabilir.Her hangi bir yarışmaya katıldığında elbette evin dışına da bakarlar.Ama içini de unutmamak lazım.

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçek hayatımızı düşünelim mi? Evin bir dış dekorasyonu bir iç dekorasyonu vardır.Arkadaş benim gibi dış dekorasyonu kötü olup iç dekorasyondan hoşlanan ve iyi yapan birisi olabilir.Her hangi bir yarışmaya katıldığında elbette evin dışına da bakarlar.Ama içini de unutmamak lazım.
bu acidan haklisin fakat bence ic dekorasyon varken birtane evin tumunu yukardan bir fotosu olmasi daha iyi olur cunku sadece ic varken cok fazla sey anlasilmiyor

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Birincisi,resiminin farklı yerlerde kullanılmamasından ötürü kanal adı koymuştur
İkincisi,her insanın kendine özgü fikir ve düşüncesi vardır.O onun evi,karışamazsın.
bendende sana bir tavsiye benim paylaştığım fotoğraflar başka forumlara benden izinsiz konulduğu için orda link var (!) hem yöneticiler sesini çıkarmazken sana ne oluyor? ayriyetten keyfimin kahyasımısın istediğim yere istediğim linki koyarım sakıncası olsaydı yönetici tarafından uyarılırdım. Orada link var diye benim kanalımın reklamı olduğunu düşünüyorsan o senin sorunun ben bu foruma girdiğimdede abonem 100'dü şimdide 100 uzun uzadıya cevap vermek var ama gerçekten çok sıktınız illaki muhalefet biri çıkacak ne yapalım görmezden geleceğiz.
:D şakamı bu. Amaç rekalm olmasa okadar youtube channel'in ismi her fotografta neden var ? evin disinda niye channel'in pixel art i var ?
Katılıyorum.Ben bundan dolayı reklam yaptığını söyledim.Link koymak serbest zaten.Ben ona laf etmedim boşuna 3 satır yazı uazmışın :)

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
işine gelen kısmı cevaplıyorsun arkadaşım ben böyle konu acıyorum yeter artık amacından saptı konu ben neyi soruyorum siz neye kafayı takıyorsunuz acıklamadada yazgığım gibi evin içinde ne eksik sorusuna cevap verin eğer reklam tanıtım vs vs diyecekseniz benim konularımı göz ardı edin size göre reklam olabilir ama bana göre de resimlerin başka forumlarda izinsiz kullanılması herkese cevap vermekten sıkıldım keyfiniz bilir reklam olarak düşünüyorsanız konuya bakmayın ne biliyim beni engelleyin konularım rahatsız olan sizlere gözükmesin okey bu kadar yeter artık asıl konunun dısına cıktı !!!!

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0

ben içerik kısmındada dedim içinde neler eksik diyerek siz konuyu önce takip edin daha sonra iç dış mimariden bahsedin bence konun başlıgı evimde neler eksik içeriktede eşya olarak neler ekleyebilirim diye bir soru yönelttim diger gelen cevaplarda sizinkine benzerdi ya reklam amaclı konu acıyorsun dendi yada evin kendisi eksik dendi konuyu bir okuyun ben içerisinde ne eksik? , neler ekleyebilirim? tarzında acıklama mı yaptım.

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum.Ben bundan dolayı reklam yaptığını söyledim.Link koymak serbest zaten.Ben ona laf etmedim boşuna 3 satır yazı uazmışın :)
link koymak serbest ise neden uzatıyorsunuz madem serbest ben sizin deyiminiz ile reklam amaçlı koydum siz haklısınız nedir yahu bu konunun dısına cıkmayın ben neden koyduğumu önceki cevaplarda belirttim rahatsız olan konuyla ilgilenmesin mümkün ise engellesin beni konularıma yorum yazmasın (!) amacım reklam kasmak olsaydı öncesinde de dediğim gibi yoruma link bırakır kaçardım tek tek resim cekip üstüne link atmazdım. Amacım tekrar tekrar söylüyorum resimlerin başkaları tarafından alınmasından dolayıdır.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
link koymak serbest ise neden uzatıyorsunuz madem serbest ben sizin deyiminiz ile reklam amaçlı koydum siz haklısınız nedir yahu bu konunun dısına cıkmayın ben neden koyduğumu önceki cevaplarda belirttim rahatsız olan konuyla ilgilenmesin mümkün ise engellesin beni konularıma yorum yazmasın (!) amacım reklam kasmak olsaydı öncesinde de dediğim gibi yoruma link bırakır kaçardım tek tek resim cekip üstüne link atmazdım. Amacım tekrar tekrar söylüyorum resimlerin başkaları tarafından alınmasından dolayıdır.
Tamam uzatmana gerek yok :)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
uzatanlar sizlersiniz madem link serbest bunca yorum neden atıldı o zaman siz baslattınız reklam amaclı konu acıyorsun diye şimdi kapat tamam diyorsunuz yorumlarınızı silin o vakit.
Ya arkadaş,bak konu kapandı diyoruz.Hem uzatan sizsiniz diyorsun hemde hala yazıyorsun.Bitti.Kapa şu konuyu.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla @muhammed1841 Garip Bir Forum Üyesisin
Konunun Özelliğini Değiştirip Tartışırsın :D

Hatırlarsan beraberde tartışmıştık =P

Onun Dışında Tabloları Televizyon yerine koyan bir texture pack ve sand block larını yeşil yapan bir texture pack bulursan kullan onları evin daha şık olur