Digging minecraft style
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar survival oynuyorum. Ormanın ortasında evim var. Bu dünyanı 20 dk önce falan açtım. Sonra akşam oldu. O kadar ballıyımki şu an 9 elmam var ve 5'i sandıktan 4'ü %0,128 şansla meşe ağaçlarından düştü
Yukardan örümcek sesleri geliyor ama sabah. Sabah örümceklerin saldırmadığını sölüyorlar ama bana saldırıyo bunlar. Tavanda olabilirler. Kapıyı açıp kaçayım mı ? Önceden bu taktiği uygulamıştım eve inek girmişti zombi sanıp gebertmiştim. Et çıkınca anladım olayı
Neyse şimdi ne yapayım.
1) Kapıyı aç koş kaptır bunlar yakalayamaz ezikler...
2) Kapıyı aç F5 e bas arkanı görmeyi sağla sonra biraz ilerle örümceğin arkadan geldiğinden emin ol ve kaçmaya devam et
3)Kapıyı aç F5 e bas arkanı görmeyi sağla sonra biraz ilerle örümceğin arkadan geldiğinden emin ol ve tahta kılıçla saldır!!!
not: tahta kılıç tek vuruşta 2 can götürüyor ama örümcek 8 canlı. (4 vuruş)
2. not: 2 tane örümcek olabilir öyle sesler geliyor emin değilim 2 tane varsa kaptırıp giderim
CEVAPLARINIZI BEKLERİM
1) Kapıyı aç koş kaptır bunlar yakalayamaz ezikler...
2) Kapıyı aç F5 e bas arkanı görmeyi sağla sonra biraz ilerle örümceğin arkadan geldiğinden emin ol ve kaçmaya devam et
3)Kapıyı aç F5 e bas arkanı görmeyi sağla sonra biraz ilerle örümceğin arkadan geldiğinden emin ol ve tahta kılıçla saldır!!!
not: tahta kılıç tek vuruşta 2 can götürüyor ama örümcek 8 canlı. (4 vuruş)
2. not: 2 tane örümcek olabilir öyle sesler geliyor emin değilim 2 tane varsa kaptırıp giderim
CEVAPLARINIZI BEKLERİM