Evimden Spider Sesleri Geliyor!

En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar survival oynuyorum. Ormanın ortasında evim var. Bu dünyanı 20 dk önce falan açtım. Sonra akşam oldu. O kadar ballıyımki şu an 9 elmam var ve 5'i sandıktan 4'ü %0,128 şansla meşe ağaçlarından düştü :D Yukardan örümcek sesleri geliyor ama sabah. Sabah örümceklerin saldırmadığını sölüyorlar ama bana saldırıyo bunlar. Tavanda olabilirler. Kapıyı açıp kaçayım mı ? Önceden bu taktiği uygulamıştım eve inek girmişti zombi sanıp gebertmiştim. Et çıkınca anladım olayı :D Neyse şimdi ne yapayım.

1) Kapıyı aç koş kaptır bunlar yakalayamaz ezikler...
2) Kapıyı aç F5 e bas arkanı görmeyi sağla sonra biraz ilerle örümceğin arkadan geldiğinden emin ol ve kaçmaya devam et :D
3)Kapıyı aç F5 e bas arkanı görmeyi sağla sonra biraz ilerle örümceğin arkadan geldiğinden emin ol ve tahta kılıçla saldır!!!

not: tahta kılıç tek vuruşta 2 can götürüyor ama örümcek 8 canlı. (4 vuruş)

2. not: 2 tane örümcek olabilir öyle sesler geliyor emin değilim 2 tane varsa kaptırıp giderim :D

CEVAPLARINIZI BEKLERİM

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
önce oyunu bir saniyeliğine peacefule al sonra tekrar normale döndür

En iyi cevaplar
0
Artık çok geç :D O peachful modunu bende biliyorum ama o bir hile sayılıyor. Ben de pek hile sevmem öyle oynamıyorum.Kapıyı açtım. Sonra F5 e basıp koşturdum. Örümcek de arkamdan geldi. 2 can vurdu. Büyük bir denize girdim F5e tekrar basıp arkama baktım. Örümcek yüzerek peşimden geldi. Benim açlık full oldugu icin ilk basta can fullenmişti. Şimdi bu arkadaş tekrar vurdu. Açlık 2 seviye dustugu için can dolmadı. Tekrar vurunca sinirlendim arkamı döndüm pata küte daldım örümceğe. Ağlarından olta yapıp botumla balık tuttum. Balıkları ızgara yapıp açlığı fulledim. Can doldu. Güneş batarken biraz ağaç kestim. Eve gidip eşyalarımı yeniledim crafting falan yaptım vs. gün bitti.

PeaceFull

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi okadar ugrasmasaydin ya yaninde odun varsa kazma yapio yer kaz taş alıp onunla kılç yap çık dışarı gebert 5 tane örümcek dahi olsa farketmez :)

En iyi cevaplar
0
arkadaşlar dünya yeni oluştuğu için yatağım yok. Bende yatak bulmaya çıkmıştım kayboldum yere 3,4 birim kazıp üstümü kapadım. Gece geçti yukarda zombi kestim sonra evimi arıyom şimdi