Evinizi nere kurarsınız?

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft single survival oynarken evinizi nere kuruyorsunuz? yakınında yeraltı vadisi zindan olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Evimizi seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

Son düzenleme:

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası evimin her hangi bir mağaraya yakın olmadığından emin olurum genelde hiç ev yapmakla uğraşmam eğer bir yamaçta yarık varsa iyice düzenlerim içine çiftliğimi dahi oraya yaparım mağara için küçük bir oda yapıp aşşağıya doğru kazarım benden bu kadar. Bu arada ben zindan olup olduğunu anlayamam eğerki zindan varsa onun spawner'ını ya kırarım yada önünğ kapatıp XP farm yaparım.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben yakınlarda bir su ve bir ağaç kaynağı olmasına dikkat ederim.yanında bir yada iki tane mağara olabilir.belki bir tepenin üstüne yapa düz bir ovaya yaparım.eğer ev yapacak zamanım yoksa bir tepeyi kazar gerektiği zaman eve üst kat yaparım.öyle devam eder yani :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
mağaraya ne çok uzak ne çok yakın olmasına dikkat ederim mağara var yakınlarında evimin ve genellikle ev yapmakla uraşmam kendim gamemode e geçip bi köy bulurum köydeki bi evi bulurum gamemode yapıp yada zindan bulup bu sefer öle oldu demir kapı yapıp düğmeyle girip çıkarım çünkü köylüler itemlerimi çalıyo (gerçek) öyle yaşarım işte

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben ise batakliklara yaparim çünkü duz bir alan her tur hayvan bulunur.Bir zindan bulursam mesale koyarim çünkü spawnlanmasinlar diye ilerde XP kasarsin serit madenciligini severim.

Ozan Hiphoplife

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben düzlükleri tercih ederim,yada tamamen aşağı kazıp orayı genişleterek sığınak gibi yaparım.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En olmayacak en sapa en yüksek en uç dağın ucuna genel olarak araziyi kendime göre düzenleyip yaparım

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlk gün düz bir yere toprak evi çakarım. İkinci gün toprakları alıp tahta kazarım ve daha iyi yer ararım.(Modlu oynadığım zamanlarda haritaya bakıp nerde köy varsa oraya gidiyorum). Köy bulursam ya bir eve yerleşirim yada köyün yanına evimi dikerim. Ondan sonra köydeki bir evi depo olarak kullanırım :D Dağlık alanları pek sevmem ev yapmak zor olur bazen mağaralarada yaparım

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk gün düz bir yere toprak evi çakarım. İkinci gün toprakları alıp tahta kazarım ve daha iyi yer ararım.(Modlu oynadığım zamanlarda haritaya bakıp nerde köy varsa oraya gidiyorum). Köy bulursam ya bir eve yerleşirim yada köyün yanına evimi dikerim. Ondan sonra köydeki bir evi depo olarak kullanırım :D Dağlık alanları pek sevmem ev yapmak zor olur bazen mağaralarada yaparım

Hiç sevmediğim bir ev yapma taktiği :D
En sapa en yüksek en saçma dağların en uç yerlerine ev yapmayınca "minecraft mantığı" kelimesinin anlamı kalmıyor :D