Evinizi nere kurarsınız?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
ben bissürü ağaç toplarım tahta yaparım sonra toprakla y:100 e kadar çıkıp evimi yaparım ve inerken toprakları kırıp inerim ve bir daha çıkamam -.-

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ev yapmakla uraşmam onun yerine gidip jungle ağacı varsa içine evimi yaparım bi yatak koyarım o kadar veya toprağa koyarım yada küçücük bişi yaparım yada köyde yaşarım :D[DOUBLEPOST=1382539867,1382539835][/DOUBLEPOST]
ben bissürü ağaç toplarım tahta yaparım sonra toprakla y:100 e kadar çıkıp evimi yaparım ve inerken toprakları kırıp inerim ve bir daha çıkamam -.-
çıkmak için toprağı koy atla koy atla öyle çık bolca odun topla merdivenle tekrar in

eneshandsome

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben evimi suyun yakın olan yere terciğ ederim ve mağaralardan kesinlikle uzak bir yere yaparım

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
ev yapmakla uraşmam onun yerine gidip jungle ağacı varsa içine evimi yaparım bi yatak koyarım o kadar veya toprağa koyarım yada küçücük bişi yaparım yada köyde yaşarım :D[DOUBLEPOST=1382539867,1382539835][/DOUBLEPOST]

çıkmak için toprağı koy atla koy atla öyle çık bolca odun topla merdivenle tekrar in
zaten bu bir şakaydı merak etme :)

omarsoaresjr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
mağaraya ne çok uzak ne çok yakın olmasına dikkat ederim mağara var yakınlarında evimin ve genellikle ev yapmakla uraşmam kendim gamemode e geçip bi köy bulurum köydeki bi evi bulurum gamemode yapıp yada zindan bulup bu sefer öle oldu demir kapı yapıp düğmeyle girip çıkarım çünkü köylüler itemlerimi çalıyo (gerçek) öyle yaşarım işte
gamemode geçmek biraz noobluk be kardeşim :D?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Tagia biyomuna yaparım evi, şu ladin ağaçları olan kar yağan biyom. Evide odundan yaparım belki zemininde taş kullanabilirim. Evin içinde bir oda da maden inişi yaparım. Ev ahşapdan olur evin köşelerini odun ile desteklerim. Çatısını keskin yaparım. Tagia da kurt fazla bulunur.

Son düzenleme:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hiç dikkat etmem.Önce bir dağı yararım.İçinde Yaşarım.Sonra bir köy bulup yağmalarım orayı.(Çölde bir köy olursa daha iyi) Onlarla da küçük bir ev yaparım.Genelde @dberkay filan olmadıkça düz survivalda oynamam zaten.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Madenin İçine Gizli Ev Yaparım Yeryüzüne Çıkışıda Olur. Ordaki Spawnerlere XP Kasar Gelişirim :D[DOUBLEPOST=1384099054,1384098877][/DOUBLEPOST]
Bi Sorum Var Sen Aslında
@XXSpideryasinXX Misin
değilim ben hesabımı açarken XXSpideryasinXX diye kaydetçektim daha önce açılmış dedi sonra bende spider den sonra _ koydum[DOUBLEPOST=1384099644][/DOUBLEPOST]
O noobluk oluyor kardeşim. Kusura bakma, ne dersen de..
evet proyum ama gamemode açıyom :D tek server yapamıyom yapçaktımda yok windowsun uğraşları not defteriyle aç yok yok win bilmem ne uygulamasıs y
üklü değilmiş (kendim gizliyorum modaratörler kendisi değil) ***arım windowsunza ha bide pardon konuyu sw e çevirdim :D