[Explore Team] Medival AŞKIMIZ [Ufak kareler]

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim yorumumu dikkate aldığın için ama ben sadece kendi skinim olmadığı yerlerde ekibe ait olduğunu söyleyeyim[DOUBLEPOST=1424379454,1424379362][/DOUBLEPOST]Konuma ilginizden dolayı Hepinize Teşekkür ederim konu değişik yerlere gidiyor :D[DOUBLEPOST=1424379670][/DOUBLEPOST]
Adam Kendini Göklerde Görüyor ama kanalizasyonda yolluyor Boş Adamın Boş lafları oldugun yerden terbiye eline veriyoruz paketleyip yeri gelince kullanıyoruz 0 sıkıntı
Bak sana saygı gösteriyorum son kez. Bu forumun kuralları var. Eleştiri ye açık olacaksın böyle konular açmadan önce. Anlıyor musun beni ?

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
La kütük daha eleştiri kaldıramıyorsunuz nasıl mimar takımı idare etmeye çalışıyorsun ? hatalarından ders çıkaracağın yere yaptığına bak.
la bir argo kullanarak saygısızca konusursan dikkate alınmassın adam idare şeklim seni hiç ilgilendirmez burda konuyu saptırmaya çalışma[DOUBLEPOST=1424380107,1424380065][/DOUBLEPOST]
Bunlar Psikolojik sorun değil. Tanıştırayım...
Bunlar benim kurallarım.
Saygı göstermeyene en kötü saygıyı gösteririm.
saygıyı ilk yorumunda gosterseydin saygılı bir cevap alırdın

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
[
la bir argo kullanarak saygısızca konusursan dikkate alınmassın adam idare şeklim seni hiç ilgilendirmez burda konuyu saptırmaya çalışma[DOUBLEPOST=1424380107,1424380065][/DOUBLEPOST]
saygıyı ilk yorumunda gosterseydin saygılı bir cevap alırdın
Ben sadece kendimi düşünen bir insan değilim. Diğer forum arkadaşlarıma yaptığın saygısızlık bana da yapılmış saygısızlıktır. İlla 4 bar gece diss i mi yazayım ?

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hadi anlarim bi insanin mimari yetenegi oyunda kotudur eyvallah derim gelisir yapar ama gelipde buildi kotu oldugu halde kendi elestirilerin hic birini kabullenmeyip iyi gibi algilatmaya calismasi biraz garip. Yavrucum yaz gelince sahile git kumdan kale yap ne bileyim bak kar var disarda orada yap ama minecrafta girme gozunu seveyim ha girersende elestirileri kaldir :(
ABİCİM Boş Konuşma lütfen insan gibi yorum yapsanız vb(şura kotu sunu begenmedim sunu beğendim ) adam bunu geçmiş Bizi sorguluyor sen kimsinki Bizi Sorguluyorsun ben sizden fotografları eleştirmenizi istiyorum[DOUBLEPOST=1424380738,1424380659][/DOUBLEPOST]+ bu fotografların kotu oldugunu düşünseydim paylaşmazdım

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
ABİCİM Boş Konuşma lütfen insan gibi yorum yapsanız vb(şura kotu sunu begenmedim sunu beğendim ) adam bunu geçmiş Bizi sorguluyor sen kimsinki Bizi Sorguluyorsun ben sizden fotografları eleştirmenizi istiyorum[DOUBLEPOST=1424380738,1424380659][/DOUBLEPOST]+ bu fotografların kotu oldugunu düşünseydim paylaşmazdım
Sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda değil. İlk mesajımda detayın az olduğunu da söyledim.

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[

Ben sadece kendimi düşünen bir insan değilim. Diğer forum arkadaşlarıma yaptığın saygısızlık bana da yapılmış saygısızlıktır. İlla 4 bar gece diss i mi yazayım ?
Toplandınız benim konumumu kötülüyonuz ilk saygısızlıgı yapan sizsiniz MİNECRAFT TÜRK FORUMUNDASIN sen yanlış yere geldin 4 bar gece diss i

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendimi senden ustun goruyorum yalan yok kat kat daha iyi bir mimarim sende ve seni senden iyiysem istedigim gibi elestiririm kurallara uydugum surece sende okuzun trene baktigi gibi kalirsin

Laf bulamayip gelen yorumlari bize cevirme :)
ben burda builderlik fotograflarımı paylaşmadım kendi fotoğrafımı ve kendini benden üstün görebilmen için tek yapmam gereken önümdeki işine devam etmen

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ExploRe Team
Tarafından Yapılmış Build çalışmaları ve Kendi Fotograflarım

Bu takim kimin bilmiyorumda esege altin semerde taksan esek yine esek :( Artik ustune alinana :(
üsteki yorumları okursan anlarsın o kadar laf tan sonra anlama yeteneğini kaybetti he bide benim adım tomas bana hiçbir şey KOMAZ